Dvě tváře modelky: S make-upem šelma, bez něj mimozemšťan!

Modelka Tyra Banks (39) objevila kouzlo sociálních sítí a své příznivce zásobuje svými fotografiemi. Některé vzbudí na tváři úsměv, jiné lehce šokují.

Jedno se však Tyře musí nechat – rozhodně má smysl pro humor a jak je vidět, ani sebe sama nebere tak smrtelně vážně, jak by se mohlo zdát.

Jak jinak si vysvětlit fotku, za kterou by se nemusel stydět ani E. T.? Tyra na ní bez make-upu, s úzkou špičatou bradou a vysokým čelem opravdu připomíná mimozemšťana. Údajně se ovšem snaží demonstrovat, jak by měl vypadat tzv. smize – výraz, který sama vymyslela a který označuje, že se modelka neusmívá ústy, ale jen očima. Nic to ovšem nemění na tom, že až bude nějaký režisér hledat představitelku sympatické mimozemské civilizace, bude vědět, po kom sáhnout.

Na druhé fotce naopak Tyra ukazuje, jak ženu promění make-up. Těžko říci, zda chtěla varovat své fanynky, aby to s líčením nepřeháněly, ovšem obrázek má přesně tento efekt. Modelka na něm totiž nevypadá ani trochu přirozeně nebo přívětivě. Spíše připomíná vyhladovělou lvici, jež se právě chystá skočit na malého ubohého králíčka. Někoho s takovým výrazem byste na ulici nejspíš potkat nechtěli.

Nicméně my dáváme Tyře palec nahoru za nadhled a smysl pro humor!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
16 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat