Jarní trend číslo jedna? Proužky!

Pruhovaná mánie! I tak by se dal nazvat jeden z nejžhavějších trendů letošního jara. Proužky, ať už široké nebo úzké, horizontální nebo vertikální, budou úplně na všem. Propadnete jim i vy?

Pokud se podíváte na přehlídky světových značek pro jaro/léto, najdete proužky snad v každé druhé kolekci. Zatímco v předchozích letech bodovala hlavně typicky námořnická, modrobílá kombinace, v letošním roce bude jedničkou (na jaro poměrně netradiční) spojení černé a bílé.

Spoustu kousků budou také zdobit proužky vertikální. Na ty se mohou zaměřit především dámy, které bojují s přebytečnými kily. Na rozdíl od těch horizontálních, které mohou občas opticky přidávat, jsou poměrně lichotivé.

Black and white

A jak s proužky naložit? Pokud se bojíte experimentovat, vsaďte na jeden pruhovaný kousek a zbytek ponechte jednodušší. Černobílý kousek můžete doplnit dalšími černými/bílými kousky (včetně bot a doplňků!) a podlehnout tak letošnímu black and white trendu.

Doplnit ho ale můžete samozřejmě i barvami, černá a bílá unese téměř jakýkoli odstín. Fantazii se meze nekladou.

Pocta geometrii

Chcete-li se držet trendů, nebojte se otestovat spojení dvou proužkovaných kousků. Vyzkoušet můžete i mix jednoho kusu s horizontálními proužky a druhého s vertikálními. V tomto případě je ale dobré, aby byly oba v jedné barvě, jen tak nebude model působit dojmem, že jste na sebe oblékly naprosto nesourodé kousky. Pořídit si můžete také šaty, na které se směry pruhu střídají, efekt pak bude podobný. Méně odvážnou variantou jsou potom dva horizontální (nebo vertikální) kusy oblečení pohromadě.

Potisky a zářivé barvy

Proužky, zejména v základním, černobílém provedení, se také snadno kombinují s dalšími potisky a vzory. Máte-li na tento trend odvahu, oblékněte si třeba sukni s květinovým potiskem a proužkovaným topem. Místo potisku můžete zkusit i nápadné barvy. Takový neonový top bude ideálním doplňkem k proužkovaným kalhotám.

ADRESÁŘ:

F&F, NC Palladium, náměstí Republiky 1, Praha 1
H&M, pasáž Myslbek, Na Příkopě 21, Praha 1
Topshop, NC Palladium, nám. Republiky 1, Praha 1
Lindex, OC Chodov, Roztylská 4, Praha 4
Esprit, NC Palladium, nám. Republiky 1, Praha 1
s.Oliver, Metropole Zličín, Řevnická 1, Praha 5
Asos, www.asos.com
Takko Fashion, Avion Shopping Park, Skandinávská 19, Praha 5
Pull&Bear, OC Chodov, Roztylská 4, Praha 4
Promod, OC Nový Smíchov, Plzeňská 8, Praha 5
Mango, Arkády Pankrác, Na Pankráci 86, Praha 4







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

14 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:00
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:56
218 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat