Jarní mixování: 5 outfitů z 5 kusů oblečení

Výrok „nemám co na sebe“ občas proneseme všechny. Ale ruku na srdce – není váš šatník narvaný k prasknutí? V drtivé většině je totiž problém spíše v mixování, než v našich tenkých zásobách. Podívejte, co všechno můžete vymyslet s pěti kousky.

Trendy sako, lehká košile s potiskem, jednoduchý svetr, padnoucí sukně a džíny. To jsou kousky, které by neměly chybět v žádném šatníku. S jejich pomocí jsme vytvořili pět různých modelů. A je úplně jedno, že vaše košile vypadá jinak – berte kombinace jako inspiraci.


Oblečení: Sako Zara, 2 550 Kč // svetr H&M, 450 Kč // sukně Topshop, 1 200 Kč // boyfriend džíny Zara, 1 200 Kč // halenka River Island, eshop riverisland.com, 1 185 Kč

Máte opravdovou „krizovku“? Vyndejte z šatníku oblečení, které nosíte nejčastěji, a zkuste ho různě prohazovat mezi sebou. Každou úspěšnou kombinaci si vyfoťte do telefonu, a když nebudete vědět, co na sebe, stačí nakouknout.

Sukně + svetr + sako

Nosíte k sukním jen halenky a topy? Na jaře klidně sáhněte i po svetříku, a pokud máte áčkovou sukni jako my, klidně svetr zastrčte dovnitř. Jednoduchým kouskům bude proužkované sáčko slušet, připojit můžete i výrazný náhrdelník.


+ boty Aldo, 1 500 Kč // psaníčko New Yorker, 249 Kč // náhrdelník eshop accessorize.com, 450 Kč

Džíny + potištěná halenka + sako 

Kombinace potisků je trendy, vůbec se proto nebojte spojit halenku s potiskem spolu s proužky. Zbytek modelu už ale musí být jednoduchý. Pokud k boyfriendům oblékáte halenku, obujte klidně klasické lodičky. S bavlněným trikem a sáčkem by šly i trendové tenisky na klínku.


+ boty River Island, 1 500 Kč // kabelka Target, 600 Kč

Sukně + halenka + svetr

Nedbalejší verzí je kombinace sukně s košilí, kterou nechte volně přes, svetrem a kotníčkovými botami. Chcete-li váš look dotáhnout k dokonalosti, přidejte třeba bezprsté rukavice nebo třeba šátek s lebkami. Ležérnější by měla být i kabelka – volte shopper nebo messenger.


+ boty Zara, 2 600 Kč // bezprsté rukavice New Yorker, 299 Kč // kabelka Zara, 999 Kč

Džíny + košile + svetr

Uvolněnou kombinaci džínů, košile a svetříku vyzdvihněte podpatky – nejlépe budou vypadat ty s širším podpatkem, platformou nebo klínkem. Oblečení bude slušet větší kabelka, a pokud je i váš outfit barevně střídmý, připojte barevný náhrdelník. 


+ boty Zara, 1 800 Kč // kabelka Mango, 1 330 Kč // náhrdelník Debenhams, 399 Kč

Sukně + košile + sako

Za dámu budete s košilí, pěkně zastrčenou v sukni a sáčkem. Opět se nemusíte bát kombinace proužky + potisk. Nenechte se ale limitovat jen podpatky, žensky budete vypadat i v podobných plackách. Kabelka by měla být subtilnější. 


+ boty Asos, 650 Kč // kabelka Zara, 1 800 Kč

ADRESÁŘ:

Zara, Na Příkopě 15, Praha 1
H&M, pasáž Myslbek, Na Příkopě 21, Praha 1
Topshop, NC Palladium, nám. Republiky 1, Praha 1
River Island, www.riverisland.com
Aldo, OC Chodov, Roztylská 4, Praha 4
Accessorize, www.accessorize.com
New Yorker, OC Chodov, Roztylská 4, Praha 4
Debenhams, Václavské náměstí 831/21, Praha 1
Mango, Arkády Pankrác, Na Pankráci 86, Praha 4
Asos, www.asos.com
Target, www.target.com







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
139 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat