Trendy jara: Pruhy, neony, květiny i sexy krajka. Vyberete si?

Zbytky zimních kolekcí už pomalu mizí a v obchodech se začínají objevovat první vlaštovky jarní módy. Jste zvědavé, co se bude v nadcházející sezoně nosit? Podívejte se s námi na ty nejžhavější trendy, do kterých se už brzy budete moci obléknout.

Ačkoli se jarní móda do obchodů teprve dostává, na nové kolekce se s námi můžete podívat už teď. Kterému trendu propadnete vy?

Pruhy

Ať už jsou horizontální nebo vertikální, pruhy budou na jaře trendem číslo jedna. Proužky se objevily v kolekci Marca Jacobse, Michaela Korse, dua Dolce & Gabbana i u Oscara de la Renty. Většina řetězců nezůstala pozadu, a tak se můžete těšit na divoce pruhované šaty, jednoduchá trika i kalhoty se zeštíhlujícími svislými pruhy. Pokud rády experimentujete, zkombinujte pruhy s divokými potisky.

Květiny

Ani květiny tentokrát nezůstávají v pozadí. Spíše než v romantické podání je ale uvidíte v trochu modernější podobě. Nosit se budou především na kalhotách a pozor – v kurzu budou kromě klasických úzkých kalhot také volnější střihy. S upnutějšími vršky budou fungovat!

Potisky

Čím divočejší a abstraktnější budou, tím lépe. Pokud máte odvahu, mixujte je vzájemně mezi sebou. Kromě zmiňovaných květin budou v kurzu geometrické potisky, etno vlivy i abstrakce.

Sportovkyně

Stejně jako v loňském roce se i do letošních jarních kolekcí probojovaly prvky sportovní módy. Ať už půjde o lehké šusťákové bundy, mikiny s oblými rameny, tenisky na klínku nebo kšiltovky, které jsou často zdobené kameny. Sportovní prvky se zpravidla nekombinují mezi sebou, ale zařazují se do běžného šatníku. K oblíbeným jarním šatům tak zkuste obout tenisky na klínku a přehoďte stylovou baseballovou bundu.

Krajka a kůže

V jarních kolekcích je spousta něžných prvků a krajky. Oproti předchozí sezoně se ale budou nosit s kontrastními prvky. Krajkovou sukni můžete doplnit ležérním topem a koženou bundou, přes šaty klidně přehoďte denimovou bundu.

Černobílý pohled

Stejně jako u předchozího trendu se potvrzuje, jak kontrastní letošní móda je. I když jde o barvy. Přestože se budou objevovat pastelové i neonové odstíny, největším hitem, na jaro trochu netradičním, bude kombinace černé a bílé.

ADRESÁŘ:

Reserved, NC Palladium, nám. Republiky 1, Praha 1
s.Oliver, Metropole Zličín, Řevnická 1, Praha 5
F&F, NC Palladium, náměstí Republiky 1, Praha 1
H&M, pasáž Myslbek, Na Příkopě 21, Praha 1
Mango, Arkády Pankrác, Na Pankráci 86, Praha 4
Marks&Spencer, Václavské nám. 36, Praha 1







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

15 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:20
26 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:17
11 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat