Krajkované jaro v šatníku: Tyhle kousky si zamilujete!

Přestože ji vídáme téměř každou sezonu, nepřestává nás bavit. Krajka je nejen nadčasová, ale i variabilní –umí vypadat něžně, svůdně i dramaticky. Které krajkové kousky by vám neměly chybět na jaře?

Krajku by měla mít v šatníku každá žena – a ne, samotné spodní prádlo se nepočítá. Vybrat si můžete mezi krajkovými topy, šaty, sukněmi nebo šortkami. Pokud je na vás krajka příliš výrazná, dejte přednost kouskům, kde se vyskytuje jen v detailech. Tip pro vás? Top s krajkovanými rukávy nebo šaty s krajkou v dekoltu.

Nebojte se barev

Zatímco sněhově bílá krajka působí neuvěřitelně něžně, černá z vás udělá femme fatale. Stylově vypadá také barevná krajka, která je pro jaro jako dělaná. Propadněte kouzlu meruňkových, lososových, jasně zelených nebo mint odstínů.

Šaty nejen na party

Hodláte si na jaro pořídit krajkové šaty? Neschovávejte si je jen na večírky. V kombinaci se sandálkami a džínovou bundičkou budou vypadat skvěle i pro běžné denní nošení. Na večer je vyměňte za podpatky a sako. Trendem sezony jsou šaty s peplum volánkem, které vykouzlí ženské tvary nebo asymetrie. Střihy na jedno rameno jsou navíc lichotivé.

Univerzální topy

Podobně si můžete pohrát i s topy – pohodlně je můžete nosit s džíny, šortkami i oblíbenou sukní. Nezapomínejte na oblíbenou hru kontrastů a máte-li odvahu, zkombinujte tento jemný materiál s drsnou kůží. Takový bílý krajkový top bude s koženou sukní vypadat úžasně. Pořídit si můžete také netradiční spojení krajky s pohodlnou mikinou.

Dejte si pozor na vaše proporce. Nezapomeňte, že krajka jako nápadný materiál přitahuje pozornost. Vždy ji proto umisťujte na štíhlejší polovinu vašeho těla.

Sukně i kraťasy

Na jaře jsou oblíbené zejména sukně – obléknout se můžete do krátké délky (opět doporučujeme barvy!), pouzdrové sukně nad kolena nebo áčkové sukně, které lehce zakamuflují širší boky. K sukním volte jednodušší vršky, které jsou sázkou na jistotu. Pokud jste odvážné, můžete jít i do proužků nebo květinových potisků.

Méně tradiční, ale velmi módní záležitostí jsou krajkové kraťasy. Nejlépe vypadají ty do pasu, které ale vyžadují štíhlou postavu. Nosit je můžete s ležérním tričkem a botami s širším podpatkem. Jehly si nechte k outfitům s halenkou nebo elegantními topy.

ADRESÁŘ:

H&M, pasáž Myslbek, Na Příkopě 21, Praha 1
Pull&Bear, OC Chodov, Roztylská 4, Praha 4
Reserved, NC Palladium, nám. Republiky 1, Praha 1
Takko Fashion, Avion Shopping Park, Skandinávská 19, Praha 5
Lindex, OC Chodov, Roztylská 4, Praha 4
Asos, www.asos.com
Zara, Na Příkopě 15, Praha 1
pietro filipi, Václavské náměstí 14/778, Praha 1
Promod, OC Nový Smíchov, Plzeňská 8, Praha 5
Mango, Arkády Pankrác, Na Pankráci 86, Praha 4
Topshop, NC Palladium, nám. Republiky 1, Praha 1







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat