Maximálně stylový outfit s minimem úsilí? Tady je!

Maximálně stylový outfit s minimem úsilí? Zkuste sukně, které sahají až na zem. Maxi délka je pohodlná, trendy a bude skvělou alternativou ke všem těm krátkým sukním. Nevíte si rady s jejím kombinováním? Máme pro vás tři tipy.

Maxi sukně jsou módní už několik sezon a stále nás nepřestávají bavit. Při jejich kombinování stačí dodržovat několik jednoduchých pravidel – čím volnější sukně, tím upnutější vršek a čím více látky dole, tím méně látky nahoře.

Ukážeme vám, na jaké způsoby můžete sukni nosit. Jako vzorový příklad jsme použili proužkovanou sukni užšího střihu. Pruhy jsou velkým hitem jara a bavlněná sukně se dá nosit jak na denní nošení, tak i na večírek.

Stylově

Pohrajte si s vrstvením! Pokud máte stejně jako my vzorovanou sukni, doplňte ji jednoduchým topem a delší vestou v pánském stylu. Vytvoříte tak elegantní, ale zároveň neotřelou kombinaci. Obujte podpatky, přidejte náhrdelník a klidně i barevnou kabelku. Úspěch zaručen!


Foto: sukně Debenhams, 1199 Kč // vesta riverisland.com, 1360 Kč // boty H&M, info o ceně v obchodě // náhrdelník H&M, 699 Kč // kožená kabelka Zara, 3200 Kč

Ležérně

Uvolněnější variantou je spojení volného kratšího svetříku s upnutější sukní, kterou posuňte více do pasu. Móda je o kontrastech, nejlepšího výsledku dosáhnete kombinací protikladů – užší sukně + volnější svetřík/ rozevlátá sukně + upnutý vršek. Ležérní sestavu doplňte stylovým kloboukem. Volba obuvi je na vás – fungovat budou jak podpatky, tak i mokasíny nebo polobotky.


Foto: sukně Debenhams, 1199 Kč // boty se cvočky Zara, 1999 Kč // klobouk Debenhams, 499 Kč // kabelka Mango, 1300 Kč // náramky H&M, 210 Kč/2 kusy

Bohémsky

Dlouhá sukně se nejčastěji ladí do bohémského stylu. Ten podtrhnete třeba kožešinovou vestou (my jsme zvolili kožešinu umělou) a sadou náramků. Tuhle dvojku můžete doplnit obyčejným tílkem i krajkovaným topem, který mu dodá elegantnější vzezření. Přidejte boty na podpatku a můžete vyrazit rovnou na večírek.


Foto: sukně Debenhams, 1199 Kč // krajkovaný top Topshop, 700 Kč // kabelka H&M, 250 Kč // náramky Debenhams, 399 Kč // vesta z umělé kožešiny Van Graaf, 1599 Kč // boty Zara, 1600 Kč

ADRESÁŘ:

Debenhams, Václavské náměstí 831/21, Praha 1
River Island, www.riverisland.com
H&M, pasáž Myslbek, Na Příkopě 21, Praha 1
Zara, Na Příkopě 15, Praha 1
Mango, Arkády Pankrác, Na Pankráci 86, Praha 4
Topshop, NC Palladium, nám. Republiky 1, Praha 1
Van Graaf, Václavské náměstí 834/17, Praha 1







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

15 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:20
26 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:17
11 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat