Trend, který letos musíte mít: Masivní náhrdelníky

S tenoučkými řetízky letos nikoho neohromíte. V kurzu jsou výrazné náhrdelníky, které si můžete připnout na malé černé, bílou košili, ale i obyčejné triko. Který si pořídíte vy?

Nápadný náhrdelník je pro letošní sezonu módní nutností. Nové pravidlo? Žádný náhrdelník není příliš velký! Jeho koupě navíc nebudete litovat. Výrazné a často i extrémně zdobné náhrdelníky se totiž nenosí jen k večerním šatům, naopak.

Nejvíce jim sluší jednoduchost, jednobarevné hladké halenky a košile budou tím pravým. Zkuste si podobný nápadný doplněk pořídit a uvidíte, jak s jeho pomocí snadno oživíte váš každodenní office look.

Neschovávejte je jen k elegantním kouskům

Podobné šperky se ale často kombinují také s čistě ležérními modely. Klidně proto vytáhněte džíny, obyčejné bavlněné triko a na něj připevněte náhrdelník. V zimě ho klidně zkombinujte s jednoduchým svetříkem. Z klasiky tak snadno vytvoříte super stylový model.

Nechte ho vyniknout!

Vsadíte-li na nápadný náhrdelník, s ostatními doplňky šetřete. Vynechat byste měly náušnice. Pokud se bez nich neobejdete, volte téměř neviditelné pecky. Náhrdelník by měl zkrátka strhávat veškerou pozornost. Na večerní příležitosti zkuste vyčesané vlasy, které jeho krásu ještě více zdůrazní, v případě že ho nosíte k ležérním outfitům, nechte hřívu ledabyle rozevlátou nebo vsaďte na zamotaný drdol.

S mohutnými náhrdelníky opatrně!

Pozor si dejte na tělesné proporce, pokud máte silnější trup těla a mohutnější krk, dejte raději přednost podlouhlým náhrdelníkům, které vám budou kopírovat dekolt. Široké kousky, které máte umístěné těsně u krku, jsou vhodné pro dámy s delším štíhlým krkem.

ADRESÁŘ:

Zara, Na Příkopě 15, Praha 1
H&M, pasáž Myslbek, Na Příkopě 21, Praha 1
Promod, OC Nový Smíchov, Plzeňská 8, Praha 5
Lindex, OC Chodov, Roztylská 4, Praha 4
Topshop, NC Palladium, nám. Republiky 1, Praha 1
Asos, www.asos.com
Tally Weijl, NC Palladium, nám. Republiky 1, Praha 1
Reserved, NC Palladium, nám. Republiky 1, Praha 1
Mango, Arkády Pankrác, Na Pankráci 86, Praha 4







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Čočková polévka

(1 hlasů)

Dršťková polévka

(2 hlasů)

Pizza šneci

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

63 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 26.4.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat