3 výhody zvětšení prsou vlastním tukem

16.12.2013 | Krása a móda

Přála byste si mít ňadra aspoň o číslo větší a zároveň se zbavit nadbytečného tuku v problémových partiích? Pak je pro vás tento zákrok, odborně zvaný autoaugmentace, jako dělaný.

1. Liposukce a zvětšení prsou v jednom

Princip ošetření je velmi jednoduchý – lékař nejprve provede liposukci v partiích, kde má klientka dostatek tuku. Ten potom speciálními přístroji upraví pro opětovnou aplikaci – tentokráte však do míst, kde je žádoucí. Metoda se používá ke zvětšení prsou i celkovému zvýraznění dekoltu. Po jednom sezení získáte ňadra větší zhruba o jedno číslo. Zákrok je možné opakovat, a to vždy nejdříve po třech měsících.

2. Přirozený výsledek bez použití umělých materiálů

Po vyplnění vlastním tukem zůstávají ňadra stále stejná na pohmat i po vizuální stránce. Ani profesionálové proto nepoznají, že váš dekolt nebyl tak plný od přírody. Pokud však chcete poprsí nebo bradavky zároveň tvarovat, bude pro vás vhodnější klasické zvětšení prsou.

3. Minimální zátěž pro tělo

Vzhledem k tomu, že se do těla nedostanou žádné cizí látky, nečekají vás téměř žádná omezení. Po ošetření můžete jít hned druhý den domů. Tuk se do poprsí vpravuje pouze drobnými vpichy, které se zcela zahojí a nezůstanou po nich žádné jizvičky. S liposukcí může být spojena mírná bolestivost a otok v místě odběru tuku. Ty však odeznějí během několika dní, zatímco krásná ňadra vám zůstanou po dlouhou dobu.

Využijte akční nabídku nové kliniky plastické chirurgie

Máte-li zájem toto ošetření podstoupit, máte nyní jedinečnou šanci využít akční nabídky nově otevřeného lékařského centra Brandeis Clinic. Tamní špičkoví lékaři právě připravují obrazovou publikaci srovnávacích fotografií před a po autoaugmentaci. Pro prvních 20 zájemců, kteří budou souhlasit s focením, připravili zajímavou akci – výrazně sníženou cenu za celý zákrok!

O Brandeis Clinic

Brandeis Clinic je nově otevřené lékařské centrum v Praze. Sídlí v historickém Domě U Modré růže, přímo za pasáží Kotva. Nabízí množství zkrášlujících metod v rámci estetické dermatologie, kvalitní stomatologickou péči a 15 druhů nejžádanějších zákroků v oboru plastické chirurgie. Všechna ošetření provádějí zkušení specialisté. Využívají přitom nejlepší dostupné technologie. Základní vizí kliniky je citlivý, komplexní přístup ke každému klientovi. Přijďte se přesvědčit!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

69 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:18
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:14
45 Příspěvků
Poslední příspěvek 5:28

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat