Věrnostní a klubové karty jedině v mobilu!

21.01.2014 | Krása a móda

Téměř jakýkoli obchod vám nabízí věrnostní či klubovou kartu, díky níž můžete čerpat různé slevy a výhody. Karty se tak ale hromadí do takového množství, které se do Vašich peněženek už prostě nevejde. Leží pak zašantročené a nevyužité doma v šuplíku nebo na poličce.

Moderní doba nám naštěstí nabízí nové možnosti, jak si s tímto problémem poradit a využívat neomezeně slevy a bonusy našich oblíbených obchodů. Řešením je mobilní aplikace pro správu věrnostních karet CardLess+.

Každému z nás se někdy stalo, že svou oblíbenou klubovou kartičku zapomněl doma. Výhody věrnostního klubu pak nemohl naplno využít. Mobilní telefony máme ale pořád při ruce! Jsme na internetu, fotografujeme, hrajeme hry, provádíme platby… Proč si tedy nestáhnout jednoduchou aplikaci, kam nahrajeme všechny naše věrnostní karty?

Takové mobilní aplikace na trhu již samozřejmě existují, ale teprve dnes se stále více dostávají do povědomí. V obchodech stále více zákazníků používá místo zastaralých karet z plastu čárové kódy na svých mobilních telefonech. Od českých výrobců vznikla aplikace CardLess+, do níž si můžete nejen nahrát své věrnostní karty, ale také vytvořit novou kartu svého oblíbeného obchodu. CardLess+ však převyšuje jiné aplikace i dalšími funkcionalitami. Zobrazí Vám aktuální stav bodů na účtu, výši slevy, kterou lze uplatnit, či probíhající zajímavé akce a nabídky. Tyto nabídky a akce můžete také sdílet se svými přáteli na Facebooku či Google+.

Další zajímavou jedinečnou funkcí je vyhledávač obchodů. Obchody si lze zobrazit dle Vašich karet uložených v aplikaci, dle zálib nebo Vaší aktuální polohy. V detailech naleznete informace o otvíracích hodinách, kontakty, či si daný obchod můžete zobrazit na mapě a snadno se k němu dostat pomocí funkce navigace.

CardLess+ je pro uživatele příjemným a zábavným průvodcem. Dokladem toho, že i společnosti vnímají výhody aplikace a dopřávají tak svým věrným zákazníkům pohodlí, je spolupráce CardLess+ se společnostmi jako např. Cinestar, ČSA, Hudy, Klenoty Aurum, Kanzelsberger, Husky a řadou dalších.

Aplikaci si lze stáhnout zde, nebo na Google Play, App Store či Samsung Apps. Více informací na www.cardlessplus.com či na Facebooku.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta s banánem

(13 hlasů)

Kuskus se sušeným mangem

(17 hlasů)

Frittata s hráškem

(21 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat