Trendy klobouky a čepice: Zapomeňte na větu „mně žádné nesluší“!

Přestože o ně na módních přehlídkách rozhodně není nouze, v reálném životě se jim většina žen stále vyhýbá. Čepice jsou přitom nefalšovaným stylovým doplňkem, který nejen zahřeje, ale i pozdvihne váš outfit. Až uvidíte roztomilé beanie, chic fedory a hravé baseballky, určitě svůj anti-čepicový přístup přehodnotíte.

Možná je pozůstatkem traumatu z dětství, kdy nás maminky nutily do strašlivých kulichů, možná jste jen nezkusily ty správné čepice. Zapomeňte na větu „mně žádné nesluší“ a pojďte si zkusit některý z hlavních trendů sezony!

Beanie a kulichy všeho druhu

Letošní jedničkou jsou jednoznačně spadlé beanie čepice a kulichy všeho druhu. Módní jsou zejména nápisy i zdobení pomocí kamenů. Kulichy se přitom nosí doslova ke všemu, obléct je můžete i k elegantnímu kabátu, který ulítlá čepice odlehčí.

Pánsky laděné Fedory

Dáváte přednost eleganci a klasice? Jděte do pánsky laděných klobouků, které jste mohly vidět na přehlídce Rachel Zoe nebo Tommyho Hilfigera. Vyzkoušet můžete i módní spadlý klobouk nebo kousky, kde běžné lemy střídají zlaté detaily.

Nové kšiltovky

Baseballové čepice ještě nikdy nebyly tak stylové! Nehřejí sice tak jako běžné kulichy, když se ale teploty motají kolem nuly, v pohodě s nimi vystačíte. Hitem sezony jsou především kožené nebo koženkové kousky, které se nosí po vzoru značky Max Azria i k šatům. Rozhodně zapomeňte na klasické sportovní kousky, tohle jsou Baseballky s velkým B!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00
20 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:39

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat