25 doplňků, které dotáhnou váš outfit! Ukažte světu svůj styl!

Každá žena se ráda obléká, chce vypadat k světu a cítit se v oblečení pohodlně. To, co nosíme, nás charakterizuje. Ukazujeme světu, jaká jsem, jak se cítím a co mám ráda. Ať si říká, kdo chce, co chce, oblečení je vaší první prezentací. Práce, divadlo, společná večeře s partnerem - nezáleží na tom, kam jdete. Buďte stále svá a mějte něco, co vždy vyjádří váš osobní styl.

Můžete být jednou z těch žen, která miluje boty – POČKAT – to jsme vlastně téměř všechny! Ale originální a vždy dobře vybraná obuv může být vaším podpisem outfitu. Některé z nás nosí brýle, proč třeba je nevyužít jako módní doplněk a nehrát si s nimi? Jiné z nás mají rády osobní kousky, jako jsou vintage náramky, hodinky na řetízku, originální brože, čelenky do vlasů, šátky na kabelky, velké náhrdelníky, prsteny. Mohla bych jmenovat zřejmě donekonečna. Každá z nás je jiná a každá z nás by měla vyjadřovat svoji osobnost i skrze oblečení. Bez doplňků je to dokonce hřích! Stačí jen jedna věc, kterou přidáte, a můžete outfit obrátit o sto šedesát stupňů.

Kabelka

Už tomu tak bude. Kabelky jsou hříchem většiny z nás a je nutno říct, že oprávněným. Určitě je fajn mít jednu tu milovanou, jedinečnou, která jde ke všemu a kterou prostě milujeme. Není ale od věci myslet na to, že je skvělým doplňkem, s nímž si můžete hrát. Nezapomeňte – staré pravidlo, že kabelka musí ladit s botami, již rozhodně neplatí. Samozřejmě, ladit může, ale nemusí. Pokud se rozhodnete ke koupi výrazné divočejší kabelky např. se vzory, myslete na to, že zbytek vašeho outfitu by měl být jednoduchý.
 
1. H&M, 399 Kč // 2. Grosso, 990 Kč,
3. F&F, 379 Kč //4. Topshop, info o ceně v obchodě,
5. City Bag, 1 855 Kč // 6. New Yorker, 399 Kč,
7. H&M, 599 Kč.

Šátky/šály

Jednoduchý a skvělý způsob, jak váš outfit dotáhnout. Šátek můžete v létě přehodit přes ramena k šatům, uvázat elegantně kolem krku nebo ho použít k oživení vaší kabelky. Šála vám poslouží samozřejmě především v zimě. Malé doporučení – zkoušela jste se poohlédnout na internetu po návodech na originální vázání šál? Ne? Tak rychle do toho. Existuje takových možností, až vám budou oči přecházet.

Boty

Jak už jsem zmiňovala, obuv je samozřejmě běžná součást vašeho oděvu. Bez nich ven asi nevyjdete. Nebojte se na nich ale svůj outfit postavit, především pokud jste vášnivou milovnicí bot. Jen nezapomínejte, že outfit musí být vyvážený a že ne vše, co se v obchodech prodává, by se nosit mělo.
 
1. Šátek Ann Christine, 349 Kč // 2. Boty Losocki (CCC), 1 299 Kč,
3. Boty Deichman, 1 199 Kč // 4. Šátek Lindex, 200 Kč,
5. Šátek New Yorker, 179 Kč // 6. Boty Sergio Todzi, 1 579 Kč.

Šperky

Mohou to být náušnice, náramky, hodinky, náhrdelníky, prsteny. Záleží jen na vás, čemu dáte přednost. 
Náhrdelník je nejspolehlivějším a nejlépe viditelným doplňkem, který může s outfitem slušně zatočit. Výběr volte vhodně vzhledem k střihu, materiálu a barvě oděvu. Nebojte se hrát si s nekombinovatelným – dovoleno je bavlněné tričko a honosný náhrdelník jako do opery. 
 
1. Sada prstenů Mango, 149 Kč // 2. Náhrdelník Ann Christine, 349 Kč,
3. Náhrdelník Mango, 299 Kč // 4. Hodinky New Yorker, 399 Kč,
5. Náušnice H&M, 129 Kč.

Brož

Brož může být skvělým doplňkem, pokud ji zvolíte vhodně a vkusně. Vhodné je ji připnout na šaty, kabát, svetřík. Pozor si naopak dávejte u sukní, trik a košilí – zde ne vždy brož vypadá dobře. Abyste z ní měla radost, zkuste se porozhlédnout v nějakém pěkném autorském krámku, antik obchodu, starožitnostech atp.
 
Odtud si totiž odnesete jedinečné kousky, které mají příběh. To se pak ten doplněk nosí s větší radostí.

Čelenka/ozdoba do vlasů

Znám jednu kamarádku, která čelenky do vlasů miluje a má jich slušnou zásobu. Vždy, když se koná nějaké setkání, se těším, s čím zas přijde. Věřím tomu, že většina lidí si ji díky tomu zapamatovala a mohu potvrdit, že její outfit to vždy pozvedlo do výšin. Existuje velké množství čelenek, stačí si jen vybrat. Kromě čelenek jsou slušivé i různé spony do vlasů, které dodají každé z nás na ženskosti.

Čepice a rukavice

Zima dorazila, a tak aby nám nemrzly uši, sáhneme po čepici či klapkách na uši. Čemu dáváte přednost, je jen na vás. Klapky volte samozřejmě především, když si nechcete poničit účes. Čepice se šálou samozřejmě ladit může i nemusí. To samé platí i pro rukavice. Důležité je vše vhodně zkombinovat. 
 
1. Čelenka Jane Bond, info o ceně v obchodě // 2. Klapky na uši Topshop, info o ceně v obchodě,
3. Baret Ann Christine, 249 Kč // 4. Brož Deers, 450 Kč,
5. Klipsy do vlasů H&M, 99 Kč // 6. Čepice Lindex, 399 Kč,
7. Rukavice Topshop, info o ceně v obchodě.






Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Bramboráky

(1 hlasů)

Boloňské špagety

(2 hlasů)

Kapr se zeleninou

(3 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat