Módní inspirace pro chladné dny: Vyzrajte na zimu stylově!

Smrskly se s příchodem zimy vaše módní nároky na jediné kritérium - pořádně se zahřát? Chápeme! I na chladné počasí se dá nicméně vyzrát. Pořiďte si oversize svetr, stylového kulicha a kvalitní vlněný kabát.

Ani v zimě se nemusíte vzdávat módního oblečení. Pokud budete chytře vrstvit, vsadíte na kvalitní materiály a neztratíte chuť experimentovat, máte vyhráno. Inspirovat se můžete třeba těmito sestavami.

Objemné cardigany

V šatníku by vám neměly chybět objemné cardigany, pod které se můžete pořádně nabalit. Zkusit můžete i ten se zkrácenými rukávy, ze něhož necháte vykukovat triko. Čím více vlny bude váš svetr obsahovat, tím více vás zahřeje. Pokud se vám po namrzlém chodníku nechce klouzat v podpatcích, pořiďte si pohodlné biker boots, do kterých díky jejich šířce napěchujete i obrovské huňaté ponožky.


Kalhoty – imitace kůže H&M, 899 Kč // triko Debenhams, 499 Kč,
vlněný cardigan H&M, 1 499 Kč // kabelka – pravá kůže Zara, 3 600 Kč,
boty – kůže Zara, 3 800 Kč // náramky H&M, 299 Kč/set,
čepice H&M, 290 Kč // šála Debenhams, 499 Kč.

Využijte oversize trendu

Máte se s klesajícími teplotami chuť zabalit do obrovského vytahaného svetru? Letos můžete a ještě u toho budete trendy. Oversize (tedy velikostně nadsazený) trend je stále aktuální. Slušet mu budou úzké kalhoty, pokud ale přidáte i podpatky (když už v zimě podpatky, tak širší a s vroubkovanou neklouzavou podrážkou), můžete si k svetru obléknout i uvolněné boyfriend džíny. Super tipem jsou i čepice s kameny, které jsou letos módní. Noste je ovšem jen s jednoduššími kousky bez zbytečného zdobení, to na čepici rozhodně stačí. 


Oversize svetr H&M, 599 Kč // kabát – vlněný Mango, 3 999 Kč,
boty – kůže Zara, 2 499 Kč // boyfriend džíny H&M, 999 Kč,
čepice H&M, 299 Kč // hodinky Debenhams, 2 499 Kč,
rukavice Debenhams, 999 Kč // kabelka Michael Kors, 5 999 Kč.

Nezavrhujte sukně

Jakmile se venku ochladí, sukně začnou mizet z ulic. Džíny vás ale nezahřejí o nic víc než teplé punčocháče (žádné průhledné silonky!). Pokud si k sukni natáhnete vysoké kozačky nad kolena (ideálně na nižším podpatku nebo bez), nemusíte se chladu bát. A poslední tip na závěr? Využijte lehké bundičky, sáčka a kabátky z jara. Pod kabát se v pohodě vejdou (pokud není vyloženě vypasovaný), vypadají lépe než běžné svetry a ještě vás lépe zahřejí.


Sukně H&M, 890 Kč // bundička pod kabátem – vlněná H&M, 2 600 Kč,
kabát Vero Moda, 1 999 Kč // boty Debenhams, 2 999 Kč,
punčocháče Zara, 299 Kč // kabelka Mango, 1 999 Kč,
prstýnky Topshop, 190 Kč/2 kusy // vlněný klobouk Rag & Bone, eshop rag-bone.com, 3 500 Kč.

 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00
20 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:39

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat