Džíny a triko. Vytvořte z nich stylový podzimní model!

Džíny a bílé triko. S touhle základní dvojkou vás určitě nemusíme seznamovat. Co se ale rozhodně bude hodit jsou tipy, jak jednu z největších módních klasik proměnit v originální outfit.

Kombinací džínů a trika nikdy nic nezkazíte, ale spoléhat stále jen na ně? To je trochu nuda. Zkuste zapojit fantazii a osvěžte tuhle kombinaci zajímavými prvky. A nebojte, zima vám opravdu nebude.

Vrstvěte!

Využijte „cropped“ trendu zkrácených vršků a oblékněte přes triko krátkou ležérní mikinu. A když bude mít módní oblá ramena? Tím lépe. Přes ležérní ouftity můžete obléknout pohodlnou parku, na nohy obujte boty ve stylu biker boots. A nezapomeňte, že kouzlo tkví v drobnostech. Roztomilá čepice s nápisem „bad hair day“ naznačující, že čepici máte proto, že jste se po ránu nestihly učesat, bude jasným důkazem toho, že se neberete příliš vážně.


Džíny Levi´s, 1699 Kč,
bílé triko H&M, 399 Kč,
krátká mikina Phillip Lim, eshop lagarconne.com, 5200 Kč,
parka Topshop, 2200 Kč,
boty eshop Boohoo, 1320 Kč,
hodinky Marc by Marc Jacobs, eshop Nordstrom, 3765 Kč,
kabelka Topshop, 1120 Kč,
čepice eshop etsy.com, 205 Kč.

Pochlapte se

Nebojte se inspirovat prvky pánského šatníku. Kšandy vypadají hravě a spolu s blazerem v boyfriend střihu vytvoří nápaditou sestavu. Chcete-li tuto hru dohrát až do konce, nasaďte si na hlavu klobouk a obujte boty ve stylu chelsea. Pozor, minimálně kabelka by už měla být ženská a elegantní. K modelu perfektně padne volnější oversize kabát. 


Džíny Levi´s, 1699 Kč,
bílé triko H&M, 399 Kč,
boty Topshop, kůže, 2900 Kč,
kšandy Debenhams, 399 Kč,
blazer H&M, 599 Kč,
kabelka H&M, 999 Kč,
rukavice Next, 599 Kč,
klobouk Debenhams, 599 Kč,
kabát Theory, info o ceně eshop stylebop.

Zahřejte se

Co je na podzim příjemnějšího, než se zachumlat do objemného svetříku… Zkusit to můžete třeba s krémovým mohérovým cardiganem. Opět myslete na detaily, náhrdelník přicvaknete za pár vteřin a výsledek bude mnohem lepší. Hodně dělá i zajímavá kabelka. Boty mohou být opět ležérní, pokud se vám nechce běhat na podpatcích, volte kotníčkové placky. Trendy jsou i kabáty s šikmým zipem á la křivák .


Džíny Levi's, 1699 Kč,
bílé triko H&M, 399 Kč,
svetr H&M, 1699 Kč,
náhrdelník Zara, 699 Kč,
boty Pull and Bear, 999 Kč,
kabelka Furla, eshop Furla, 4600 Kč.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
4 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat