Stylová kožešinová vesta 3x jinak: S čím ji na podzim zkombinovat?

Děláte si zálusk na kožešinovou vestu, ale neumíte si dost dobře představit, s čím ji nosit? Nebo vám už jedna taková visí v šatníku a vám dochází nápady na její kombinování? Nechte se inspirovat třemi stylovými sestavami.

Kožešinová vesta je jedním z nejžhavějších kousků podzimní sezony a to nemluvíme jen o letošku. Rozhodně se proto nemusíte bát, že by příští rok vyšla z módy. Hřejivá vesta se za poslední léta stala nezbytností pro všechny stylové dámy a my vám ukážeme tři příklady, jak ji můžete nosit.

Boyfriend styl

Kožešinová vesta je sama o sobě velice ženská a svůdná. Vždycky proto bude vypadat paradoxně nejlépe s ležérními kousky, které jí odlehčí. Do téhle kategorie spadá i oblíbený klučicí styl. Oblékněte boyfriendy, nasaďte fedoru v pánském stylu a podobně laděné volte i hodinky. Aby v té ženskosti vesta nezůstala sama, doplňte sestavu podpatky. K boyfriend stylu jsou jako dělané. Triko postačí obyčejné, bavlněné.


Vesta e-shop My-wardrobe.com, 3 230 Kč,
triko H&M, 299 Kč,
boyfriend džíny H&M, 899 Kč,
klobouk e-shop Miss Selfridge, 755 Kč,
boty Mango, kůže, 2 499 Kč,
kabelka Zara, kůže, 3 799 Kč,
hodinky Marc by Marc Jacobs, 5 800 Kč.

Když chcete přitvrdit

Kromě hippie stylu, který je pro kožešinovou vestu jasnou volbou, se můžete pustit i do trochu drsnější sestavy. Základem budou úzké skinny kalhoty, ať už kožené nebo jen leské či pogumované. Alternativou jsou i černé skinny s několika trhaninami. Nezbytné jsou biker boots, kotníčkové boty v motorkářském stylu, vybavené přezkami nebo nýty. Opět ale myslete na rovnováhu, neměly byste působit příliš drsně. S tím si poradí elegantně tvarovaná kabelka, kterou kolem dokola zdobí několik nýtů. Uhlazenější je i krémový svetr a samozřejmě vesta.  


Vesta e-shop My-wardrobe.com, 3 230 Kč,
svetr Debenhams, 1 399 Kč,
ocvočkovaná kabelka Michael Kors, 8 050 Kč,
boty Burberry, info o ceně v obchodě,
kalhoty s koženým efektem Topshop, 920 Kč,
rukavice Debenhams, kůže, 899 Kč.

Party verze

Samozřejmá kombinace šatů a vesty je paradoxně nejsvízelnější. Spousta žen to totiž přežene s vyzývavostí. Pánové se za vás sice mohou otáčet, za módní ikonu ale nebudete. Pravidlo číslo jedna proto zní – zapomeňte na hluboké dekolty, ultra mini, jehlové podpatky i laciné zdobení. Krása tkví v jednoduchosti. Elegantní šaty s rukávem jsou rozhodně lepší volbou (jsou sice krátké, ale mají zahalený dekolt), stejně jako umírněné kotníčkové boty a třásňové psaníčko. A nebojte se vyměnit klasické punčocháče za ty, které vytvářejí dojem nadkolenek. Boty by ovšem měly být v tomto případě ve stejné barvě.


Vesta e-shop My-wardrobe.com, 3 230 Kč,
šaty H&M, vlněné, 899 Kč,
punčocháče Calzedonia, 399 Kč,
lak na nehty Topshop, 220 Kč,
boty Zara, 1 999 Kč,
psaníčko e-shop Asos, 599 Kč,
náramek Michael Kors, 3 200 Kč.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

5 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:54
6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
14 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat