Podzimní ochutnávka: Zabodujte v městském looku i v grunge stylu pro "tvrdé holky"!

Zatímco všechny řešíme v létě nové plavky nebo letní šaty, ve světě už je už dávno rozhodnuto o módních trendech pro podzim/zimu. Jste zvědavé, co se bude nosit? Zavítejte s námi na londýnskou přehlídku značky F&F, která nabízí nejžhavější trendy za dostupné ceny.

Během února a března můžete sledovat módní přehlídky předních módních dům. Zatímco na jejich módu se ale může většina z nás jenom dívat, u přehlídek módních řetězců můžete rovnou plánovat, pro co si brzy zaskočíte. Jejich oblečení přitom velmi dobře reflektuje trendy světových návrhářů, které určují, co bude zrovna v kurzu. Na co se můžete těšit tentokrát?

Ženskost 40. let

Podzimní sezona bude mixem ženskosti 40. let, ozvláštněným o současné prvky. Očekávat můžete potisky po vzoru Marca Jacobse, spoustu pouzdrových sukní a detailů jako jsou mašle pod krkem nebo rafinované průsvitné detaily. Chybět by vám neměly kalhoty do pasu s širokými nohavicemi, které můžete doplnit svůdnou halenkou. Moderní nádech se projevuje například v materiálech, kdy se kombinují klasické něžné látky například s kůží.   

Grunge

Na své si přijdou i „tvrdé holky“. Do módy se totiž vrací grunge styl. Než se začnete hrozit, musíme dodat – ve své luxusnější podobě. Kostky ještě nikdy nebyly tak trendy. Vytáhněte volnou kostkovanou košili, doplňte ji úzkými kalhotami a pánským sakem. Skvěle bude vypadat i kožená bunda s kostkovanou sukní. A inspirace? Isabel Marant a Saint Laurent.   

Městský look

Značka myslela i na ty, kteří potřebují skloubit pohodlí a praktičnost se stylem. Oversized svetry, které vypadají jako o číslo větší, příjemné vlněné kabáty lemované koženkovými detaily nebo kalhoty, které nebudete chtít sundat.   

Barevné bloky

Color blocking v podzimním vydání. Bezpečná a stylová cesta, jak vypadat skvěle, je zůstat u kombinace dvou barev. Nebojte se pořídit také kousky, na nichž se oba odstíny střídají. Přehlídce vévodila kobaltová s černou.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Uzená polévka

(1 hlasů)

Boloňské špagety

(2 hlasů)

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

15 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
8 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat