Pánský styl frčí: Co lze ukrást chlapovi ze šatníku?

Podtrhnut svou ženskost nějakým kouskem z typicky pánského šatníku zní jako protimluv, ale funguje to. Vyzkoušet to můžete s následujícími kousky.

Kostkované flanelka

Typická pánská flanelová košile s výrazným kostkovaným vzorem je klasikou už od dob Divokého západu. A hodí se i do dnešní doby. Kromě toho sluší i ženám.

Můžete ji použít v osvědčeném stylu k džínům, třeba s cípy zavázanými v pase (pamatujete na raná 90. léta?), ale nemusíte se bát ani experimentů v podobě flanelky přehozené přes květinové šaty,

Kožený pásek

Pevný, výrazný pásek u většiny mužů plní funkci především praktickou – prostě drží kalhoty tam, kde držet mají. Ovšem vy jej můžete využít jako zajímavý doplněk k zvýraznění pasu. Ať už ke kalhotám nebo třeba maxi sukni.

Pláťáky

Ačkoli dnes už nejsou výhradním kouskem pánského šatníku, stále se jich mnoho žen bojí. Tradiční plátěné kalhoty (s typicky mužským střihem) ale nemusejí být jen mužskou doménou, skvěle sluší i dámským nožkám. Nejlépe v délce po kotníky nebo těsně nad ně.

Klobouk

Ovšem klobouk pánský. „Nemyslete, že žena musí nosit jen okázalé klobouky! Kdepak, klidně může sáhnout i po nějakém pánském. Stačí si vybrat, který vám sluší, a získáte originální doplněk," radí módní blogerka Weef. Nejlepší je v kombinaci s džínsy, ale věřte, že se bude hodit i k šatům.


Inspirace od redaktorky Weef!
1. Klobouk, Lindex, 599 Kč
2. Pláťáky, Lindex, 899 Kč
3. Tenisky, Converse, 1674 Kč
4. Košile, New Yorker, 529 Kč
5. Náhrdelník, Be Chick, 399 Kč
6. Náhrdelník, H&M, 399 Kč
7. Kožený pásek, H&M, 399 Kč
8. Pláťáky pásnké, Tailored by Solid, 999 Kč
9. Tenisky, Converse, 1108 Kč
10. Košile, New Yorker, 529 Kč

 

Tenisky/kecky

Ano, je pravda, že ze všech stran slýcháme, jak k ženám patří elegantní botky na podpatku. Ovšem upřímně řečeno, i naše chodidla potřebují oddech. Klasické kecky jsou pro neformální oblečení ideální. A i když byly původně pánskou obuví, když se rozhlédnete po obchodech, zjistíte, že nabízejí pěkné kousky i pro ženy.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
139 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat