Co s načatým víkendem? Pro milovnice módy tu máme skvělý tip!

Milujete módu, hudbu jakbysmet a nemáte plány na páteční večer? Přinášíme vám tip, kde si obojího užijete dosyta.

Do Prahy přichází originální koncept módního projektu ROCK & POP FOR FASHION. Jak název napovídá, jedná se o akci spojující hudbu a módu – něco, co nás denně obklopuje a co je pro mnohé z nás vášní. Během této unikátní show, která se uskuteční 21. března, budou divákům na kombinované scéně představeny nové kolekce čtyř talentovaných návrhářů z různých zemí Evropy za živého hudebního doprovodu čtyř tuzemských hvězd rockového a popového žánru.
 
Představí se Taťána Kovaříková, jedna z nejznámějších českých návrhářek, s kolekcí TATIANA Jaro/Léto 2014, uznávaná stálice slovenské scény Jana Gavalcová, jako třetí zástupkyně ženského pohlaví svou módní značku CALLISTI představí Martina Müller z Vídně a až z Portugalska dorazí nadaný návrhář Nuno Gama. Designérské přehlídky na závěr doplní s pánskou kolekcí i světoznámá módní značka Diesel Black Gold, prémiový brand značky Diesel ve stylu Rock Chic.
 
Hudebními interprety, kteří doprovodí módní přehlídky, jsou Bára Basiková, Václav Noid Bárta, Tina a Dara Rolins.
Místem konání se stanou proslulé filmové ateliéry Barrandov, které jsou, jak říká sám kreativní ředitel projektu, perfektní volbou pro akci tohoto formátu.
Vstupenky můžete zakoupit za 1.090 Kč na www.ticketon.cz
 






Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Dušené houby na toastu

(25 hlasů)

Valentýnské tousty

(20 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat