Baculky, zpozorněte: Objevili jsme pro vás módní hity od velikosti 44!

Módní svět je neúprosný – pokud se nedostanete do velikostního limitu 42, máte ve většině obchodů zkrátka utrum. Právě od tohoto čísla totiž začínají takzvané plus size kolekce, které ale nenajdete zdaleka všude.

Týkají-li se kila navíc i vás, určitě víte, o čem je řeč. Jakmile máte větší velikost než 42, musíte se porozhlédnout po sekci nadměrných velikostí. Kde ale nakupovat, když se nechcete smířit s neforemnými halenami a prapodivnými kalhotami, které bohužel spousta obchodů, zaměřených na oblé křivky nabízí? Zaměřit se můžete na řetězce, nabízející speciální plus size sekce. Že obchody typu H&M nebo Lindex rovnou míjíte? Chyba! Oba obchody totiž nabízejí kolekce ve velikostech 44 až 54. Rozhodně se zastavte i v obchodě F&F, který nabízí čím dál módnější kousky za příznivé ceny. Dobrým kompromisem mezi cenou a kvalitou je potom Marks & Spencer, který už dávno necílí jen na starší věkovou kategorii.

Největší výběr trendových kousků ale stále najdete na eshopech, zejména těch zahraničních. Většina z nich bez problémů dováží do České republiky, a pokud by vám oblečení nesedlo, nechá se pohodlně vrátit. Osvědčenou nákupní zónou je Asos, kde najdete veškeré módní výstřelky, eshop známého řetězce Forever21, eshop yoursclothing nebo specialista na šaty a vychytané střihy, značka Igigi (pár kousků nabízí i český Valina shop).

Základ všeho? Prádlo a chuť experimentovat!

A co je základem správného oblékání nadměrné postavy? Prádlo, prádlo a zase prádlo. Nic nezkazí dojem tak, jako viditelné tukové polštářky na zádech a bocích (elastické materiály zkrátka nebrat!) nebo velká prsa bez potřebné podpěry. Na trhu je přitom spousta krásného tvarovacího prádla včetně body, které můžete nosit dnes a denně. Pod sukni se skvěle hodí kalhotky s vyšším pasem, pod šaty můžete obléct přímo stahovací tělové šaty. Uvidíte, že podobné prádlo zmůže více, než černá barva.

Nikdy byste se také neměly halit do neforemného oblečení, když už zvolíte volnou tuniku, doplňte ji úzkými kalhotami. Zaměřit byste se měly na chytré asymetrické střihy a vrstvení. Máte-li štíhlejší nohy, klidně vklouzněte do pouzdrové sukně, když ji doplníte ležérním trikem a koženou bundou, budete vypadat skvěle. Vždycky byste měly nechat určitou část těla odhalenou, ať už to budou nohy, ruce nebo hlubší dekolt. A poslední tip? Pokud vás opravdu baví móda (chválíme!), nalistujte si nejrůznější módní bloggy, které vedou dámy s větší konfekční velikosti. Návodnější inspiraci už nejspíš nenajdete. Nás baví leblogdebigbeauty.com, girlwithcurves.com nebo curvygirlchic.com.

ADRESÁŘ:

ASOS, www.asos.com
YOURSCLOTHING, www.yoursclothing.com
F&F, NC Palladium, náměstí Republiky 1, Praha 1
H&M, pasáž Myslbek, Na Příkopě 21, Praha 1
IGIGI, www.igigi.com
LINDEX, OC Chodov, Roztylská 4, Praha 4
MARKS&SPENCER, Václavské nám. 36, Praha 1






Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat