Krásná i u vody: Co přibalit do plážové tašky?

Naordinovaly jste si odpočinkový den u vody? Abyste si relax na slunci užily nejen vy, ale i vaše pokožka a vlasy, vyzbrojte se následujícími pomocníky. Co by vám na pláži rozhodně nemělo chybět?

Pokud hodláte strávit celý den u vody, zásobujte se vychytávkami, které ochrání vaši krásu. Díky následujícímu seznamu vám to bude slušet i během parného dne!


Opalovací krém. Bez něj v létě vůbec nevycházejte ven. Zapomeňte na oleje s nízkým faktorem a chraňte svou pokožku i zdraví.
Náš tip: Nivea Sun se SPF 30, 280 Kč

Opalovací krém na obličej. Pokud máte problematickou pleť nebo nechcete, abyste se leskly jako zrcadlo, pořiďte si krém s lehkým složením nebo matným efektem.
Náš tip: Piz Buin Ultra Light SPF 30, 499 Kč

Ochranná tyčinka. Nezapomínejte na rty. Ošetřit je můžete speciální tyčinkou, která se dá snadno nanést i na uši, nos nebo znamínka.
Náš tip: Clarins, Sun Control Stick, 540 Kč

Termální voda. Příjemně osvěží a hydratuje pleť. Po několika kolečkách v chlorovaném bazénu nebo koupání ve slaném moři ji uvítáte. Termální vodu můžete použít i na osvěžení celého těla. Seženete ji v lékárně.
Náš tip: Evian, 250 Kč

Klobouk a brýle. Tohle duo nikdy nenechávejte doma. Sluneční brýle zabrání mžourání a tvorbě vrásek kolem očí, klobouk vás ochrání před úpalem a ještě vám dodá styl. Přihodit můžete i sadu barevných náramků na ruku.
Náš tip: brýle Asos, 415 Kč a klobouk H&M, 359 Kč

Zabarvený balzám na rty. Chcete-li vypadat i u vody skvěle, můžete vyměnit klasický balzám za ten zabarvený. Přednost ale dejte jemným odstínům. Pozor, vždy by měl mít ochranný faktor!
Náš tip: zabarvená tyčinka na rty Korres 280 Kč

Multi líčidlo. Chystáte se po koupání k plážovému baru nebo na procházku? Do tašky přihoďte multifunkční líčidlo, které se dá nanést na tváře a rty. Výsledek bude působit svěže a přirozeně. Se stejným výsledkem můžete použít i krémovou tvářenku nebo speciální barvy v lahvičkách s názvem „stain“, které drží jako přibité. Ano, i v horku.
Náš tip: Pot Rouge Bobbi Brown, 550 Kč

Sea salt sprej do vlasů. Pokud máte vlasy delší než po ramena, nejspíš dobře víte, co udělá den u vody s vlasy. Máte-li možnost, využijte sprchy na pláži a vlasy opláchněte sladkou vodou. S bezpečným a bezbolestným rozčesáním vám pomůže kompaktní kartáč Tangle Teezer. Protože uhlazeného účesu dosáhnete jen těžko, podpořte přirozený vzhled vlasů a nastříkejte do nich sea salt sprej. Když vlasy stáhnete na pár minut do gumičky a pak rozpustíte, dočkáte se plážového zvlněného účesu a la Gisele Bündchen.
Náš tip: Sea salt Lee Stafford, 265 Kč a Tangle Teezer kompaktní kartáč, 280 Kč







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

8 Příspěvků
Poslední příspěvek 23:13
4 Příspěvků
Poslední příspěvek 23:12
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 23:12

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat