Líčení podle slavných krásek: Zkuste to jako ony!

Když dojde na make-up celebrit, většina žen zůstane jen u obdivování zdáli. Důvodem přitom není nechuť experimentovat, ale obavy, že se samy podobně nalíčit nedokážou. Jste na tom podobně? Dejte si s námi lekci líčení a uvidíte, že to s trochou tréninku hravě zvládnete!

Zatímco hvězdy mají při ruce zkušené vizážisty, většina žen si podobný luxus pravidelně dopřávat nemůže. Líčení ale není žádná složitá věda! Jednoduché líčení ve stylu Emmy Stone nebo Jessicy Alby zmáknou i začátečnice, večerní look už vyžaduje zkušenější ruku, je proto vhodnější spíše pro dámy, které by se zařadily do skupiny pokročilých.

Oranžáda Emmy Stone

Chcete si vyzkoušet líčení podle Emmy Stone? Základem úspěchu jsou dva body – perfektní oranžová rtěnka a jasný, čistý make-up. Použijte hydratační rozjasňující make-up (nebo lehký tónovací krém, například Radiant Tinted Moisturizer, NARS) a pod oči naneste korektor s podobnými vlastnostmi. Obočí by mělo být perfektně upravené – pomůže vám sada stínů na obočí (Brow Kit, Benefit). Na horní víčko použijte tmavě hnědou tužku a linku namalujte co nejtěsněji k řasám. Hnědá není tak dramatická jako černá a opticky vám zahustí řasy. Nevynechávejte ani řasenku. Na tváře použijte jemně broskvovou tvářenku a vrhněte se na rty. Podobný odstín, jaký nosí Emma, je například Electric Orange od Maybelline.

1. Rozjasňující tónovací krém – make-up (NARS, 960 Kč), 2. Řasenka Scandal Eyes (Rimmel, 140 Kč),
3. Tvářenka (NARS, odstín Orgasm, 890 Kč), 4. Hydratační korektor Fake Up (Benefit, Sephora, 690 Kč),
5. Set na úpravu obočí (Benefit, 820 Kč), 6. Tužka na oči (NYX, 79 Kč),
7. Rtěnka (odstín Electric Orange, Maybelline 120 Kč)

Smaragdové oči Jessicy Alby

Líbí se vám look herečky Jessicy Alby? Začněte stejně jako v předchozím případě make-upem a zdůrazněním obočí. Na celé víčko naneste světlý pudrový stín (jako z paletky Bobbi Brown) a vytvořte silnější horní linku pomocí tužky ve smaragdovém odstínu (například odstín 06, Giorgio Armani). Nezapomeňte na řasenku, pokud si chcete dát záležet, nejprve řasy natočte. Tváře poprašte jemnou tvářenkou a na rty naneste lesk na rty v tělovém narůžovělém tónu.

1. Make up (Estée Lauder, Double Wear Light, 900 Kč), 2. Lesk na rty (NYX, odstín Beige, 120 Kč),
3. Řasenka na obočí (Benefit, Sephora, 650 Kč), 4. Paletka očních stínů (Bobbi Brown, 1400 Kč),
5. Řasenka (Rimmel, Glam Eyes, 139 Kč), 6. Smaragdová tužka na oči (Giorgio Armani, Smooth Silk Eye Pencil, odstín 06, 640 Kč),
7. Tvářenka (Maybelline, odstín Rosewood, 159 Kč)

Bianca Balti a její večerní look

Výrazné líčení modelky vyžaduje maximální preciznost, každičká chybička bude vidět. Pod make-up použijte bázi, která vyhladí pleť a zároveň zaručí, že se základ ani nehne. Použít ji můžete i na oční víčka. Make-up nanášejte meke-upovým štětcem, lépe se tak zapracuje do pleti. Linku si nejprve načrtněte kajalovou tužkou a až poté obtahujte výraznou fixou. Opatrné buďte zejména v části, kde se linka protahuje za oko. Pokud vám ujede ruka, odmažte část vatovou tyčinkou, namočenou v odličovadle a pokračujte. Na čas si dejte i s nanášením rtěnky. Chcete-li zkusit obdobný odstín, jaký měla Bianca, porozhlédněte se po rtěnce True Red od L´Oreal.

1. Řasenka (Diorshow, Dior, 990 Kč), 2. Tekuté oční línky ve fixe (NYX, 159 Kč),
3. Štětec na make-up (Sephora, 390 Kč), 4. Make-up (Sephora, 420 Kč),
5. Kleštičky na řasy (Sephora, 450 Kč), 6. Hřebínek na obočí a řasy (Topshop, 139 Kč),
7. Rtěnka (L´Oreal Paris Colour Riche, odstín True Red, 269 Kč), 8. Báze pod make-up (L´Oreal Studio Secrets, 430 Kč)







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat