BACULKY, máme super módní tipy pro kamuflování bříška!

Základem stylového šatníku není ani tak znalost trendů, jako spíše znalost vlastních křivek. Pokud nemáte modelkovské míry 90-60-90, určitě víte, o čem je řeč. Dnes se zaměříme na oblékání postavy typu jablko. Víte, jak co nejchytřeji zakamuflovat větší bříško?

Silnější střed těla a vystouplé bříško? S tím se určitě dokáže ztotožnit spousta z vás. Takzvaná jablíčka mají zpravidla štíhlejší nohy, z čehož je potřeba těžit. Kamuflovat také není třeba jen za pomoci černé, mnohem lépe fungují správné střihy. Pro lepší představu jsme pro vás připravili výběr těch nejvhodnějších kousků, které seženete v obchodech.

Žádné upnuté topy!

Máte-li větší bříško, můžete se rovnou rozloučit se všemi klasickými tričky na tělo. Ty vaší postavě svědčit nebudou. Zásobovat se naopak začněte vzdušnými halenkami, které by ale neměly být příliš volné. Ideální jsou splývavé materiály a také chytré vertikální řasení. Top by nikdy neměl být projmutý v pase.

Zavinovací střihy bodují

V létě nezapomínejte na šaty, které budou vašim křivkám svědčit nejvíce. Důležitý je materiál, který by měl být co možná nejlehčí, případně mírně (!) elastický a splývavý nebo naopak pevný. Jakmile uvidíte šaty v zavinovacím stylu, jděte do nich. Překřížení funguje nejlépe, stejně jako mírné nařasení na boku. Štíhlejším jablíčkům budou slušet i rovné, lehce áčkové střihy, ideálně ale v krátké délce tak, aby vynikly štíhlé nohy. Vyhněte se šatům s výrazným staženým pasem, které břicho nelichotivě přeseknou a zdůrazní.

U sukní velmi záleží na materiálu, dál se držte od upnutých pouzdrových střihů. Vhodné jsou sukně z pevnějšího materiálu a v kratší délce, povolené je i mírné áčko. Módní sukně až do pasu si raději odpusťte.

Kalhoty a šortky zásadně do pasu

U kalhot a šortek platí jediné pravidlo – nikdy by neměly mít nízký pas! Pátrejte zásadně po kouscích s klasickým nebo mírně zvýšeným pasem. Obojí by mělo být z pevného materiálu nebo denimu. Výjimkou jsou módní pyžamové kalhoty volnějšího střihu, které jsou ultra lehké a mají v pase pružnou gumu.

Plavkový tip

U plavek máte na výběr z několika možností. Pokud máte malé bříško, kupte si klasické bikiny a smiřte se s tím, že výsledek není úplně dokonalý nebo si pořiďte kalhotky s vyšším pasem a širšími stranami (žádné šňůrky!). Pozor, nohavičkám se vyhýbejte, spodní díl by měl být lehce vykrojený. Zvolit doporučujeme tmavší spodní díl a naopak barevný nebo potištěný vršek. Pro plnější postavy jsou vhodné tankini, opět můžete nakombinovat tmavý spodní díl a výrazný horní. Nevadí-li vám celkové plavky, pátrejte po těch s mírným řasením a označením „tummy control“. Mají zeštíhlující účinek.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat