Nejpohodlnější trend jara? Nazouváky!

Možná jste je už zahlédly a pomyslely si něco o „podivných cvičkách“. Možná už jste samy objevily jejich pohodlnost a nedáte na ně dopustit. A možná vůbec nevíte, o čem je řeč. Pojďte se s námi podívat na jednu z nejtrendovějších obuví jara i léta – slip-ony!

Slip-ony, neboli nazouváky, rozhodně nejsou typem obuvi, který budou pánové milovat. Neprodlouží vám nohy tak, jako podpatky a ani je opticky nezeštíhlí. A ani nemají podobné ambice. Slip-ony jsou součástí ležérního stylu a jsou stylovější verzí klasických tenisek nebo třeba balerínek. Na rozdíl od posledně jmenovaných bot mají navíc širší platformu – díky tomu neucítíte každý kamínek a v botách se budete cítit opravdu pohodlně.


Na druhou stranu jde o boty, které stále ještě vzbuzují rozruch, k dostání jsou také nejčastěji ve vzorované podobě. Rozhodně to tedy není trend pro dámy, které si přejí v módě jediné – nevybočovat. Pokud vás ale trendy baví a sháníte na jaro stylovou alternativu tenisek, porozhlédněte se právě po slip-onech.

A s čím je můžete nosit? Slip-ony si velmi dobře rozumějí s kalhotami v tříčtvrteční délce, právě ty dají botám vyniknout. Hodí se ale téměř k jakémukoli ležérnímu oblečení, obout je můžete i k sukni, v tom případě ale doporučujeme přidat další ležérní prvek – třeba obyčejné bavlněné triko. Spousta módních bloggerek a celebrit je nicméně nosí i k volnočasovým šatům. Jak moc si troufnete se slip-ony experimentovat, záleží jen na vaší odvaze.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
87 Příspěvků
Poslední příspěvek 1.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat