Luxusní kabelky a jejich levnější dvojčata. Tyhle vás nezruinují!

Noc co noc se vám o ní zdá. Kabelka, do které jste se bezhlavě zamilovaly, ale mnohonásobně překračuje váš rozpočet. Co s tím? Než začnete spřádat plány na vyloupení banky, porozhlédněte se po jejím levnějším dvojčeti. My jsme jich objevili rovnou několik.

Kdo by po nich sem tam nezatoužil. Kabelky luxusních značek umí být opravdu neodolatelné. A opravdu, opravdu drahé. Naštěstí existuje spousta dostupnějších variant, kvůli kterým se nebudete muset na zbytek života zadlužit. Samozřejmě, dražší kabelky jsou z velmi kvalitní kůže a vydrží vám léta, pokud si ale momentálně větší investice nemůžete dovolit, nebojte se ani těch levnějších.

Třásně, barvy i vtipné „váčky“

Pokud dáváte přednost klasickým tvarům, uspějete v Mangu (tělová varianta se hodí ke všemu!) nebo Aldu. Vysoce elegantní čtvercovou kabelku, pozor, z pravé kůže, nabízí J.Crew. Sníte o oblíbené satchel kabelce ve stylu Mulberry? Zkuste shop Forever 21. Naprostou večírkovou klasikou jsou prošívaná psaníčka à la Chanel.

Z trendových kousků se můžete zaměřit třeba na třásně, které jsou velkým hitem jara. V H&M se vejdete do tisícovky. Bodovat budete i s kabelkami v pastelových odstínech. A nejžhavější novinka? Svazující „bucket bag“ neboli kabelka, která se stáhne jako vak a nosí se na rameni.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Ovesná kaše přes noc

(1 hlasů)

Palačinky

(1 hlasů)

Snídaňové muffiny

(12 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
4 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat