Jarní trendy podle stylistky: Jak kombinovat »pastelky«?

Pudrově růžová, světlounce žlutá nebo blankytně modrá – ano, v módě jsou opět staré dobré „pastelky“. Víte, jak tyhle jemné odstíny, říznuté bílou barvou, kombinovat? Tady je pár tipů!

Když se řekne „pastelky“, spoustě žen se vybaví škála výrazných barev ze školy. Nenechte se ale zmást, pastelové odstíny jsou barvy, naředěné s bílou – jsou tedy velmi jemné. Nejčastěji se můžete setkat s vybledlými odstíny růžové, modré, žluté nebo módní mentolové.

A proč byste je měly nastěhovat do vašeho šatníku? V pastelových odstínech se díky jejich jemnosti cítí dobře většina žen, včetně těch, které se jinak do barev příliš nepouštějí. „Pastelky“ se také velmi snadno kombinují – nikdy nešlápnete vedle s bílou, šedou, krémovou ale i dalšími pastelovými odstíny.

I když namixujete tři, díky jejich světlosti zůstane výsledek jemný. S čím bychom naopak tyto odstíny nedoporučili nosit, je černá. Sytou barvu klidně zapojte, nejlépe ale v barvě pastelu – například bledě modrou s výraznější modrou, zbytek ponechte neutrální.

Symbióza barev

Pouzdrová sukně do pasu + zkrácený top. V téhle sestavě na jaře rozhodně zabodujete. Nebojte se spojit růžovou se žlutou, na brýlích si můžete užít ještě modro zelenou.



1. triko H&M, 650 Kč // 2. sukně eshop Newlook, 495 Kč,
3. kabát Zara, 3 200 Kč // 4. brýle Ray-Ban, 3 400 Kč,
5. boty Zara, 1 290 Kč // 6. kabelka Rebecca Minkoff, 4 600 Kč.

Se sněhově bílou

Každému pastelu bude svědčit bílá, módní šortkovou sukni v pudrově růžové jsme doplnili klasickou bílou košilí a krátkou mikinou s šachovnicovým vzorem. Na doplňcích se střídá bílá s odstíny žluté a zelené.



1. šortková sukně Topshop, 1 200 Kč //
2. košile Debenhams, 1 300 Kč,
3. mikina krátká Monki, 850 Kč // 4. boty Asos, 1 060 Kč,
5. kabelka Zara, 2 100 Kč // 6. brýle eshop Nordstrom, 440 Kč,
7. náramek H&M, 129 Kč.

Denim a šedá jako základ

Jemným barvám sluší také spojení se šedou nebo džínovinou. Černou bychom v tomto případě vynechali, boty volte spíše v hnědých nebo koňakových odstínech. Pudrově růžový kabátek můžete rozzářit kabelkou v mentolovém odstínu.

1. džíny H&M, 999 Kč // 2. top H&M, 270 Kč,
3. bundička Monki, prodává eshop Monki, 2 100 Kč // 4. kabelka eshop Daily Look, 800 Kč,
5. boty Zara, 999 Kč // 6. náhrdelník Topshop, 550 Kč.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Zapečená celozrnná houska

(17 hlasů)

Skvělá snídaně s jahodami

(20 hlasů)

Snídaně s malinami

(20 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

63 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 26.4.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat