Trendy laky: 10 odstínů, které musíte zkusit!

S letní „růžovkou“ se pěkně rozlučte a šup s ní na dno šuplíku. S příchodem podzimu jsou zkrátka v kurzu jiné odstíny. Připravili jsme pro vás desítku těch nejžhavějších laků na nehty!

K podzimu již tradičně patří temnější barvy. Kromě černé se můžete ponořit do všech odstínů tmavě modré nebo dramatické vínové. Jemnější, ale ultra stylovou záležitostí, je čistá šedá. Sezonní záležitostí jsou blýskavé laky, nebojte se ani větších glitrů. Dáváte přednost decentnějším lakům? I v tom případě se máte na co těšit. Značky se letos předhánějí v tom, kdo vytvoří ten nejúžasnější tělový odstín.

Padesát odstínů… béžové

Trendem podzimu, který sluší do puntíku všem, je sytá béžová ve všech možných odstínech. Pokud na těchto přirozených barvách ujíždíte, nenechte si ujít limitovanou edici béžových odstínů A Different Nail Enamel od Clinique. Nám se nejvíce zamlouvá odstín Peek a Boo (400 Kč).

Barva oceli

Barvou, která nejvíce dominovala na podzimních módních přehlídkách, je ocelově šedá. Objevovala se nejen na očích modelek, ale právě i na nehtech. Chcete si tento trend vyzkoušet? Podívejte se po laku Yves Saint Laurent, odstín 38 Gris Underground (550 Kč).

Ultra blýskavé laky

Zatímco loňská sezona patřila matu, letos platí heslo – čím blýskavější, tím lepší. Nejde ale o žádný jemný třpyt, trendem jsou laky s výraznými zářivými částečkami. Vysoký obsah třpytek mají laky z kolekce Glamour Sparkling Polish značky Dermacol. Doporučujeme vyzkoušet odstín 03 (79 Kč).

Nehty jako doplněk

Zůstáváme u efektních laků, tentokrát z kolekce Shine Couture značky Artdeco. Na party, ples i vánoční večírek budou jako dělané. My si na nákupní seznam připsali odstín Pink Glitz 418 (259 Kč).

Nezapomenutelná modročerná

Laky OPI musí milovat všechny lakovací maniačky. Podzimní kolekce se jmenuje San Francisco a obsahuje mimo jiné úžasný, modro černý odstín Incognito in Sausalito (350 Kč). Tmavé barvy k podzimu patří a tohle je ten nejstylovější způsob, jak je nosit!
 

Milý zlatý

Milý zlatý lak z kolekce Secret Society vás podrží i v ty nejslavnostnější okamžiky roku. Hodláte se podat metalické módní vlně? Máme pro vás tip. Novinku Lavish Bash od Orly (280 Kč)!

Novinka jménem kožený efekt

S atypickou novinkou přišla značka Nails Inc (prodává Sephora). Inspirováni koženým trendem vytvořili lak, který na nehtech vykouzlí efekt kůže. Nejde tedy jen o barvu, ale i o strukturu. Nehty nejsou klasicky hladké, vytvoří se na nich vrstva, opravdu připomínající povrch hrubé kůže. Kromě černé varianty je k dostání i béžová (390 Kč).

Zasněžené nehty

Podobnou službu vám prokáže i lak Lancôme, ten vám ale na počkání vyrobí jemnější efekt nehtů, oblečených do ledových vloček. Zasněžené nehty zajistí odstín Étincelle de Neige (440 Kč) z limitované vánoční kolekce.

Odstíny od Kate

Kvalitní laky za dobrou cenu (99 Kč) nabízí Rimmel v rámci kolekce Salon Pro Lycra® Odstíny jsou opravdu módní, reflektují totiž oblíbené barvy Kate Moss. Odstínů je opravdu spousta, nás nejvíce baví modrý Rhytm & Blues.

Podzimní bordó

Co by to bylo za podzim a zimu bez vínových odstínů? Pokud vás unavila klasika, zkuste odstín s příměsí hnědé. Třeba novinku Victoria Polish od Nails Inc. (360 Kč).


 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Jarní snídaně s ředkvičkou

(23 hlasů)

Omeleta s banánem

(13 hlasů)

Hruškové lívanečky

(29 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat