Sháníte šaty? Bingo! Tyhle kousky stylistka objevila za polovičku!

Nejoblíbenější období všech milovnic módy vrcholí – do obchodů putují jarní kolekce a ceny zbývajících kusů klesají na minimum. Co říkáte třeba na šaty, leckdy i s více než padesátiprocentní slevou?

Než propadnete slevové mánii, popřemýšlejte nad tím, jestli se vám investice, byť výhodná, vyplatí. Co opravdu nedoporučujeme kupovat, jsou trendové kousky, po kterých jste sice celou zimu prahly, ale které vás s přílivem dalších trendů přestanou bavit.

V případě střihově zajímavých, nadčasových kousků naopak neváhejte. Šaty unosíte i na jaře, a ty lehčí navíc také v létě, rozhodně se přimlouváme i za klasické večerní varianty, které můžete nosit 365 dní v roce na party. Takové malé černé se vám neztratí nikdy. I tak se ale nenechte zlákat jen cenou, při pohledu na přeškrtnutou cenovku máme často tendence přivírat oči. Nejlepší pomůcka, která vám pomůže při nákupu oblečení, je jednoduchá otázka: Vzala bych si ty šaty hned zítra (samozřejmě nepočítáme-li počasí)? Pokud si říkáte, že se budou „někdy někam“ hodit, případně vám budou sedět, až shodíte zbývající tři kila, nechte je viset na ramínku. Hoříte nedočkavostí, abyste si je oblékly? Bingo! Zamiřte s nimi pokladně.

TY NEJLEPŠÍ KOUSKY OD NAŠÍ STYLISTKY NAJDE VE FOTOGALERII!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek 23:27
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 23:11
4 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:26

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat