Nejpohodlnější trend sezony, nebo úlet? Nosí se pantofle!

Jedni je považují za nejošklivější boty léta, druzí procházejí obchod za obchodem a pátrají po těch nejstylovějších. Sandálový trend můžete milovat, nebo nenávidět. Jedno se ale těmto botám upřít nedá – jen těžko najdete módní obuv, která by byla tak pohodlná.

Módní trendy jsou nevyzpytatelné. Kdybyste před pár lety vyrazily v podobných pantoflích nebo sandálech, kolemjdoucí by si nejspíš ťukali na čelo. Boty, které tak trochu připomínají obuv z asijské tržnice (a v lepším případě zdravotní Birkenstocky), se ale letos staly obrovským hitem.

Ne, nejsou to prvoplánově krásné boty, které vám dokonale prodlouží nohy. Je to spíše trendová záležitost, která působí „cool“ dojmem. Nosí se úplně ke všemu, nejlépe přitom vypadají v kombinaci s úzkými kalhotami nebo holýma nohama. Boty jsou totiž samy o sobě mohutnější a jak je v módě (a nejen v ní) známo, protiklady se přitahují.


Stejně tak platí, že nejsou sandály jako sandály. Pokud jsou pro vás pantofle se zkříženými pásy příliš, ehm, domácí, zkuste se zaměřit na kousky v metalických odstínech nebo po těch v barevné kůži. Možná vás překvapí, jak luxusně mohou vypadat.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat