Letní bronzové líčení. Víte, jak na něj?

Svěže vypadající bronz se dá vykouzlit i jinak, než jenom s pomocí zdlouhavého a nezdravého opalování. Co zkusit třeba sluncem inspirované líčení? Sluší téměř všem a zvládnete ho do deseti minut!

Základním líčidlem, bez kterého se neobejdete, bude samozřejmě bronzer. V čisté variantě bez perleti se dá použít na místa, kterých se přirozeně dotýká slunce. Horní část čela, lícní kosti, spodek brady a hrana nosu. Na tato místa můžete použít i obyčejný pudr, který je o dva odstíny tmavší než vaše pleť.

Bronzery s většími rozjasňujícími částečkami nebo perletí používejte výhradně místo tvářenky. Na lícní kosti můžete také použít tekutý bronzující rozjasňovač, který bude působit ještě šťavnatějším dojmem.


Bronzer nikdy nepoužívejte na nenalíčenou pleť, stoprocentní výsledek vyžaduje nejprve sjednocení. Máte-li téměř bezchybnou pleť, použijte jen lehký BB krém nebo tónovací krém. Toužíte po větším krytí? Sáhněte po klasickém tekutém make-upu s dobrou kamuflovací schopností a zbylé nedostatky zakryjte korektorem. Pod oči použijte ještě korektor rozjasňující, který líčení dotáhne k dokonalosti.
 

Na víčka můžete nanést trochu bronzového, hnědého nebo zlatého stínu, na večer se nebojte přitvrdit. Přidejte na intenzitě a stíny zkuste nakombinovat třeba s klasikou linkou. Co se týče stínů, vyplatí se dát přednost krémovým texturám. K letnímu bronzu se hodí skvěle. Nezapomínejte na zdůraznění řas a obočí – večer opět můžete trochu přidat.

Zaměříme-li se na rty, velmi dobře na nich vypadají světlé odstíny růžové, ale i podtóny do meruňkova nebo broskvova. Na den doporučujeme jemně zabarvený balzám nebo lesk, večer ho nekompromisně vyměňte za rtěnku.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat