Podzimní hit, který nestárne: Kožená bunda

Alespoň jedna by se měla vyskytovat v každém šatníku. Kožená bunda je neskutečně stylovou záležitostí, kromě toho je ale také velmi variabilní a nevychází z módy. Nikdy! Necháte se zlákat některou z nových podzimních kolekcí?

Je jedno, jestli chce investovat do pravé kůže nebo se porozhlížíte po té umělé. Vyberete si v obou případech. Kožené bundy jsou módní stálící, kterou se rozhodně vyplatí vlastnit. Hodí se totiž téměř ke všemu.

Baví vás móda s rebelskou příchutí? Pořiďte si nadčasový křivák nebo bundu s výraznými zipy na spodní straně rukávů. Pokud preferujete klasiku a tíhnete k eleganci, zaměřte se na semiš nebo hit letošní sezony – bundu s vysokým límcem. Nejčastěji se setkáte s černou variantou, pokud ale tahle tvrdá barva nepatří k vašim nejoblíbenějším, vyzkoušejte si kousky ve vínové, luxusní šedé, sněhově bílé ale i pastělově modré nebo růžové.

A k čemu takovou bundu nosit? Klidně k obyčejnému denimovému modelu – nejlépe vypadá s uvolněnými boyfriend džíny, rozumět si ale bude také s úzkými skinny. Nebojte se kůži nosit i k sukni nebo oblíbeným šatům. Právě s ženskými outfity tvoří bunda příjemný kontrast. Vyzkoušet můžete i spojení s dlouhými šaty.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat