Batoh jako módní průšvih? Letos už ne!

Zatímco dříve byly ve městě považované za módní průšvih číslo jedna, letos se s batohy vytáhly i tak kultovní značky, jako je Chanel nebo Mulberry. Chcete si odpočinout od kabelky a na chvíli uvolnit ruce? Poradíme vám, kde objevíte ty nejstylovější kousky.

Není samozřejmě batoh, jako batoh. Funkční kousky si stále nechávejte jen na výlety, pokud chcete, aby batůžek plně suploval kabelku, vybírejte opatrně. Nic nezkazíte koženým, případně koženkovým nebo semišovým kouskem. Batůžkový trend se přelévá i do podzimu-zimy příštího roku, nemusíte se tak bát, že by za chvíli vyšel z módy.


Nejuniverzálnější variantou je černá nebo sněhově bílá ve strohém provedení. V módě jsou ale také batohy v jemných pastelových barvách. Nejelegantnějším kouskem, který je v běžných obchodech k dostání, je momentálně mini batůžek, který má místo popruhů řetízková ucha (například Zara). Podobné kousky samozřejmě nemůžete nacpat hromadou věcí, jejich prostornost odpovídá velikosti kabelky. Stylové jsou také batohy s color block efektem, na kterém se střídají jednotlivé barevné plochy.


S čím je kombinovat?

• S ležérními outfity a nejlépe placatými botami, ať už jsou to sandálky nebo conversky
• Se šortkami všeho druhu, skinny kalhotami nebo uvolněnými boyfriend džínami
• Nikdy je nenoste v celo-sportovním oblečení, s mikinou a teniskami budete působit, jako byste šly do tělocvičny. Povolený je jen jeden další sportovní  prvek (nerozepínací módní mikina, triko s číslem, tenisky nebo třeba kšilt)
• Mini batohy se často nosí jen přehozené na jednom rameni
• Šaty ano, ale ležérní, denní, ideálně opět shozené placatými botami







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:19
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 18:37
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:33

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat