Připravte své nehty na jaro. Které laky poletí?

Myslíte si, že se módní trendy týkají jen vašeho šatníku? Kdepak! Módním trendům totiž podléhají i laky na nehty, respektive jejich odstíny. A které že budou in letošní jaro?

Světle modrá

Tahle barva bude na nehtíkách letos číslem jedna mezi ostatními. Je sice chladná, takže ještě připomíná zimní období, ale působí elegantně. Sáhnout můžete po světle modrých lacích v třpytivém i matném provedení, rozhodně s nimi neuděláte chybu.

Zelená

Od pastelové přes mátovou až po smaragdovou – zelená je obecně barva jara, a tak bude mít mezi laky na nehty letos své jasné místo. Pokud nepatříte mezi módní odvážlivce, sáhněte po laku jen s jemným nádechem zelené, budete překvapena, jak elegantně a žensky působí.

Růžová

Tahle barva je mezi laky na nehty stálicí. Letošní jaro pofrčí hlavně její tlumené, měkké a světlé odstíny. Dopřejte si na jaro trochu romantiky a něhy! Na nehtech působí světle růžová velmi mladistvě.

Bílá

Ať už sněhově bílá, matná, perleťová nebo krémová, všechny tyhle odstíny zkrátka letos na jaře podtrhnou vaši eleganci a ženskost. Nemyslete si, že je bílá a spol. barvou nudnou nebo nenápadnou – budete překvapena, jak skvěle vaše ruce vypadají!

Žlutá

Máte žlutou zafixovánu jako barvu, která se k vám nehodí? Pak tenhle předsudek (tedy alespoň u laků na nehty) letos na jaře přehodnoťte! Není totiž žlutá jako žlutá, vybrat si můžete z jemných pastelových barev (ty budou obzvláště in), ale i odstínů se zlatavým nádechem. Dopřejte si jarní slunce i na svých prstíkách!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Veselá omeleta s jarní cibulkou

(22 hlasů)

Míchaná vejce s chřestem

(8 hlasů)

Omeleta se sýrem

(8 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat