Zabodujte s hnědou v šatníku: S jakými kousky ji kombinovat?

Hnědá barva zůstává další sezónu ve světě módních trendů. Tahle zemitá a teplá barva je díky své přirozenosti snadno kombinovatelná, jaké barevné kombinace však budou in letošní jaro?

1. Vínová

Tmavě vínová se bude úžasně vyjímat na kabelce nebo na botách, ty jsou například k hnědému kabátu či svetru jako dělané.

2. Světle modrá

Ačkoli na první pohled se tahle kombinace nezdá moc logická, působí naprosto úžasně! K hnědým botám nebo sáčku tak klidně můžete obléknout světlomodré džíny. O kabátku ani nemluvě!

3. Černá

Že vás maminky učily, že se černá a hnědá k sobě nehodí? Pak na tento mýtus hned zapomeňte, tahle kombinace je už dávno povolená. Především, pokud je hnědá ve vašem outfitu ve srovnání s černými prvky (boty, kabelka...) tou dominantní.

4. Khaki

Zelená z vojenských uniforem se s hnědou kombinuje velmi snadno. Co třeba zkusit khaki šatičky s hnědým sáčkem? Nebo khaki sukni a hnědý top. Ani s jedním neuděláte chybu.

5. Krémová

Přemýšlíte, co k hnědé sukni? Sáhněte po jemné krémové halence. Vytvoříte jemné, a přitom kontrastní spojení.

6. Růžová

Především její jemnější odstíny hnědou úžasně doplní. Proč si k hnědému kabátku nepořídit světle růžový klobouček nebo šálu a rukavice? Je to velmi ženská kombinace.

7. Velbloudí

Tenhle odstín hnědé je letos prostě in, ostatně tak jako loni. Jeho oblíbenosti nahrává i to, že je velmi snadno kombinovatelný s dalšími barvami, včetně dalších odstínů hnědé.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat