Komentáře k článku

To se hodí, líčím se každý den a snažím se užívat co nejkvalitnější kosmetiku.

N 10.03.2018

Kvalitní podkladová báze je opravdu velmi důležitá.

Leni 10.03.2018

Pokud používáte opravdu kvalitní make-up, tak žádná báze není potřeba. V drogerii ho ale nenajdete. Vyzkoušela jsem hodně make-upů, ale z drogerie žádný nevydrží déle jak pár hodin i se sebelepší bází. Make-upy Estee Lauder, Nars, Urban Decay, MAC, ta investice se opravdu vyplatí, než do drogerkového+ báze. Vydrží nejméně 8 hodin bez oprav a stále vypadáte reprezentativně. Není nutné je opravovat nebo nanášet znovu, takže ho ve výsledku spotřebujete méně než levnějšího, který použijete i běhěm dne, protože nedrží.

Hanyna 09.03.2018

Většinou si místo toho všeho vystačím s BB krémem. Make-up s podkladovou bází používám jen na speciální akce, třeba do divadla nebo na ples.

Amanita Pantherina 09.03.2018

Zase se jim to špatně načítá.;*(

Amanita Pantherina 09.03.2018

Podkladovou bázi používám jen na společenské akce nebo když vím, že se budeme fotit. Na všední den mám jen CC krém, linky na oči a řasenku. Taky rtěnku. Když jsem doma, neličím se vůbec. Permanentní make-up na oči zvažuju.

Bubu 09.03.2018

S tema podkladovyma bazema aby člověk vstal o dvě hodiny dřív. Báze na toto, a báze na tamto, a ještě na tohle .... kdo na to má čas a peníze?

konatovka 09.03.2018

Moc se nelíčím, protože to tak dokonale nezvládám, vyřešila jsem to permanentními make-upy a to mi obličej zvýrazní. *1*

Líčím se jen když někam jedu a nelíčím se do 15 min

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat