Komentáře k článku

Helena 21.03.2018

Je mi čtyřiašedesát let,celý pracovní život jsem se mírně líčila-tuhý pudr,tvářenka,stíny,řasy,rtěnka či lesk.Na odličování jsem používala celý život modrou Indulonu na všechno líčení.Na noc žádný krém,ráno umýt obličej ledovou vodou a řádně vydrhnout froté ručníkem,pak Nivea a líčení.Naprosto mi to vyhovovalo,pleť mám "dle názoru jiných":-) velmi pěknou,dle mé paní zubařky dokonce nádhernou,při každé návštěvě se mě ptá,jak o sebe pečuji.Ale asi jsem měla i štěstí.*5*

Ina 21.03.2018

používám odličovací mléko, poté se opláchnu vodou a na závěr před nanesením pleťového krému dočistím micelární vodou.

Moc se nelíčím,ale pokud už se nalíčím na odlíčení používám dvoufázovou micerální vodu.pokud nejsem nalíčená pak jen vodu.Krém na vrásky je samozřejmostí

Hanyna 20.03.2018

Dlouhodobě používám dvoufázový odličovač na oči a micelární vodu na obličej. Různé gely a mléka mi nevyhovují, protože se musí oplachovat.

snegurka 20.03.2018

V současné době používám micelární vodu.

glady 20.03.2018

používám čistící gel a micelární vodu

JanaB 20.03.2018

Ahoj. Ja používám večer odlicovac na oci (líčím si jen oči ) poté pletove mléko pak pletovou vodu a nakonec krem. Nikdy né mydlo ani myci peny. A ráno studená voda. Dělám to uz x let a naprosto my to vyhovuje . Podle me je hlavní večer jít do postele odlicena. Pekny den vsem

Libby 19.03.2018

Posledni roky pouzivam rano i vecer vodu a vlastni vyrobene prirodni mydlo. Utru jemne rucnikem a nanesu opet vlastni prirodni krem, nocni nebo denni. V 60 mam nejlepsi plet co jsem mela a temer bez vrasek.:-)

Ivana Libby 21.03.2018

Dělám to podobně... ráno voda, večer přírodní nebo mnou vyrobené mýdlo a pak přírodní olej, který si sama míchám podle ročního období. Nelíčím se...ale pracuji v hodně prašném prostředí, proto to mýdlo. Nějaké tretky v drogerii mne nechávají 45 let v klidu ;-), nepotřebuju je.

konatovka 19.03.2018

Dobré rady, některé znám, jiné jsem se dozvěděla. Používám micerální vodu, nelíčím se.;-)

Amanita Pantherina 19.03.2018

Ráno si umyju obličej vlažnou vodou z vodovodu. Mlékem a pleťovou vodou si čistím pleť až večer. Pleť mám docela zdravě vypadající. Těším se, až se trochu opálím ( ano, vím že to není zdravé ). Micelární vody taky nejsou kdoví jak prospěšné, udělala to reklama, že už nic jiného nepotřebujete.

vendina 19.03.2018

snažím se dodržovat před spaním a po probuzení nejprve micelární vodu a pak výživný krém

Marie 19.03.2018

Voda je skutečně výborná věc na pleť. Ale jak dostanete z pleti make-up, pudry, řasenky atp. ? Taky je n obyčejnou vodou, to snad ne.... to jen v případě, že se pohybujete v čistém prostředí a vůbec se nelíčíte, pak to pochopím ;-).

Hanka 19.03.2018

Moje babička mě naučila, že na obličej nepatří nic jiného než čistá voda. V téměř 90 letech měla obličej bez jediné vrásky a pleť jasnou a pružnou. Tak jsem se poučila , zatím mi do jejích let ještě 20 chybí, ale pleť je bez poskvrnky. Takže předávám dál. Hlavně nečtěte nesmysly.

elipsamilka@seznam.cz 19.03.2018

Kdysi jsem používala všelijaké serepetičky, dnes už jen vodu , utřu ručníkem a věřte vyjde to úplně na stejno a ještě ušetřím.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat