Komentáře k článku

Helička 11.03.2018

Od mládí používám jak make-up, tak i krémy, a to z toho důvodu, že jsem zakrývala pihy. Věřím proto, že vděčím pravidelnému používání krémů na obličej, stavu skoro nevrásek v 70 letech. Helička

Libby 12.03.2018

V 60 mam nejlepsi plet, co jsem mela. Posledni roky pouzivam vlastnorucne vyrabena mydla a kremy a nemam zadne vrasky.

Sonink@ :o) 12.03.2018

Celý život se nelíčím - jen snad v pubertě řasenka a krátký čas i jemné linky.. Poslední roky používám krémy (denní, noční, na ruce plus tělové mléko) pro mou pleť od jediné řady (Nivea) a jsem spokojená.. Loni mi bylo pade, stále se nelíčím, jsem ráno stejná, jak když jdu spát :o))) a ještě mi nikdo neodhadl můj věk - vždy minimálně o 5-10 let méně.. Je tedy fakt, že jsem nikdy nekouřila a alkohol byl trochu jen v pubertě - od té doby jsem abstinent.. A taky působí geny - mé mamince taky nikdo neodhadne její věk, vždy jí hádají méně :o)..

alenab 12.03.2018

co už nechodím do zaměstnání, líčím se příležitostně, dříve denně.

Amanita Pantherina 12.03.2018

Voděodolné řasenky se nevzdám. Dá se koupit i hnědá, nemusím ji používat každý den a už jsou čistící prostředky i na voděodolnou řasenku. Nebo můžu odlíčit bi-oilem.

konatovka 12.03.2018

Dekorativní kosmetiku vůbec nepoužívám, nechám si nabarvit a upravit obočí a řasy u kosmetičky a používám hlavně kvalitní krémy, které se mi osvědčily proti vráskám, neboť jsem ve věku, kdy se vrásky objevují velmi často, i když si nemohu zase moc stěžovat. Největší vrásky mám na krku a dekoltu.:-O

Klára 12.03.2018

Zvláštní...je to tady samá bezvrásková krasavice.*2*

Jana 13.03.2018

Pravidelná hygiena pleti, péče podle ročního období a lehké "přišmrncnutí" , když chci být krásná..... podle reakce okolí myslím, že takto dobrý ;-)*5*;-)

Pravidelně používám krémy proti vráskám,co si budeme povídat stáří a s ním spojené vrásky nezastavíš

Hanyna 14.03.2018

Čtyřicet mi ještě nebylo, ale už teď více než polovinu výše zmínených výrobků nepoužívám*1*

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat