Komentáře k článku

Erika 07.08.2018

Semiš je moc hezký, mě se semišové věci fakt líbí. Mám jich doma dost :) Hlavně podzimní věci, boty.

Angela Erika 09.08.2018

Ahoj a kde je kupuješ třeba? Kam takle jezdíte dámy na nákupy? Potřebuji udělat nějaký větší nákup oblečení, bot apod. A nevím, kam zajet.

Erika Angela 13.08.2018

Tak já jezdím nejčastěji na nákupy do Freeportu. Jednak mají velký výběr, různé značky, lepší ceny a stále nějaké akce. Taky se tam dobře člověk nají. Okolí je hezké, na různé výlety apod.

Agela Erika 16.08.2018

Do Freeportu? Na těch Hatích? Je to ono? www.freeport.cz?Já jsem tam ještě nebyla, ale už jsem o tom slyšela. Že tam jsou dobré ceny. Je to tak?

Erika Agela 20.08.2018

Ano to jsou jejich webovky ;-) Ano , je to tam levnější, než v jiných obchodácích. To určitě. Navíc mají stále nějaké akce, výprodeje apod. Když budeš hlídat ty jejch webové stránky, mají tam všechno psané, akce apod..

Angela Erika 21.08.2018

Jo jo, chystám se tam určitě, ještě tedka v srpnu. Musím se tam konečně jet podívat. Tak jsem na to tam zvědavá.

Erika Angela 24.08.2018

Tak pěkné nákupy přeji, pak můžeš napsat :-)

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat