Komentáře k článku

Míša 26.11.2013

Já si dělám gelové nehty doma. Pravidelně si kupuji produkty na této webové stránce: http://www.rajnehtu.cz/ a můžu říct, že fantazii meze nekladu.

Darell 23.02.2012

Pokud jste rodic, dsvatote se v pondeli 28. listopadu v dobe od 14 do 16 hodin na schuzku s tridni ucitelkou a ta vam objasni, za jaky prestupek bylo napomenuti udeleno. Mozna ten zapalovac nebude tim pravym duvodem a dite se na nej pouze vymlouva.Vsechna vychovna opatreni schvaluje pedagogicka rada a zadny takovy prestupek jsme zde neresili vsechna opatreni souvisela s vulgarnim vyjadrovanim, spatnym chovanim ke spoluzakum pripadne k ucitelum, falsovanim znamek v zakovske knizce, neplnenim skolnich povinnosti napr. neodevzdavani ukolu, caste zapominani pomucek. Takto anonymne nelze na dotaz odpovedet. Verim, ze pri osobnim setkani s tridni ucitelkou se vse vysvetli. Doporucuji rovnez prostudovat skolni rad (zvlaste se podivejte na clanek 2).S pozdravem V. Makovsky

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat