Soutěž o 10 balíčků pečiva od Penamu, které vám dobijí energii

Co lidskému tělu v zimě chybí nejvíc? Energie a vitaminy! Věděli jste, že obojí můžete čerpat z pečiva? Stačí si umět správně vybrat. Vyzkoušejte s námi třeba to od Penamu. Zapojte se do soutěže a vyhrajte jeden z deseti balíčků s produkty, které vás zasytí po celý den!

Pečivo je jednou ze základních potravin už více než 10 000 let. V současné době si navíc můžete vybrat i takové, které nejen zasytí, ale navíc tělu přinese další benefity. Po čem sáhnout od brzkých ranních hodin až po temnou noc? Penam zná odpověď!

Ranní chlebík

Váš úspěšný den začíná snídaní. Věděli jste, že pro správné nastartování metabolismu byste se měli nasnídat nejpozději hodinu po probuzení? Po ránu je důležité dodat tělu dostatek vlákniny a energie. Připravit si správnou snídaní není žádná věda. Vyzkoušejte Ranní chlebík od Penamu s vitamín D, kterého má váš organismus zejména v zimních měsících nedostatek. Vitamín D podpoří vaši imunitu a pomůže ke správnému vstřebávání vápníku a fosforu. Ranní chlebík se navíc může pochlubit vysokým obsahem vlákniny, která vás dostatečně zasytí na celé dopoledne. Jeho unikátní složení s dýňovými a chia semínky a červenou quinou vám pomůže nastartovat úspěšný den a navíc si skvěle pochutnáte.

Večerní chlebík

Pečivo večer? Ano a bez výčitek! Dopřejte si Večerní chlebík, který obsahuje vysoké množství proteinu, má nízký obsah sacharidů a skvěle chutná. Nemusíte se bát, že byste po něm nabrali přebytečná kila. Večerní chlebík od Penamu si oblíbili zejména ti, kdo dodržují tzv. Lowcarb dietu, ale i sportovci a všichni, kdo se chtějí udržet v kondici. Už žádné večerní hladovění!

Proteinový toust

Dodejte svému tělu energii a potřebné bílkoviny. Proteinový toust od Penamu vás zasytí na dlouhou dobu. Díky vysokému obsahu bílkovin navíc pomůže s výživou a růstem svalů, dodá správnou energii vašim šlachám, kůži a kostem a přispěje k rychlejšímu spalování tuků a snižování nadváhy. Proteiny navíc pomůžou vašemu tělu k rychlejší regeneraci.

Žitno-pšeničný toust

Poznáte ho hned po otevření, je krásně vyvoněný, nadýchaný a vláčný. Aby taky ne, obsahuje vitální pšeničný kvas a pečlivě vybrané suroviny. Co ale neobsahuje, je zbytečná chemie. Pekaři z Pekárny Zelená louka pečou samé unikátní tousty a tenhle vyniká především vysokým podílem žitné mouky. Je vyroben podle České Cechovní normy a doporučuje jej i zakladatel Aliance výživových poradců Ing. Ivan Mach CSc.

Ze srdce sladký makový závin

Svoji proteinovou nálož si můžete dopřát i díky Makovému závinu z prémiové řady výrobků Ze srdce sladké. Mák bývá označován jako supepotravina, která by ve vašem jídelníčku neměla chybět. Mák je totiž bohatý na bílkoviny, vlákninu, vápník a „zdravé“ tuky. Záviny z řady Ze srdce sladké obsahují 50% náplně a k jejich výrobě je používán jen ten nejlepší český mák. Když to vše spojíte s jemným, vláčným a chutným těstem, tak se můžete těšit na gurmánský zážitek. Dejte si závin s kávou ke svačině nebo s ním odstartujte den na snídani.

Zasoutěžte si o 10 balíčků, které obsahují 5 výše uvedených produktů v ceně 230 Kč.

Více informací najdete na www.penam.cz.

Zapojte se do soutěže a vyhrajte 1 z 10 balíčků produktů od Penamu!

Soutěž probíhá od 19.12. do 29.12.2022.

Vyhrává 35., 45., 55., 65., 75., 85., 95., 105., 110. a 115. správná odpověď.

Pravidla soutěže najdete zde

Probíhá vyhodnocení soutěže

Soutěž již byla ukončena

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

14 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:00
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:56
218 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat