Komentáře k článku

Jirka 24.02.2020

Autor ať najde větší placatý kámen a než začne něco psát, tak se několikrát trefit do čela :-D

Dědek 24.02.2020

To je kravina!!

pipa 24.02.2020

tak pisálek či pisálka jsou oba ženské přirození

sharka.68 25.02.2020

mixuju tyčákem, když ho potřebuju hodně, pokud tak 2-3 palice, vezmu starej dobrej lis....

Hermína 25.02.2020

Proč kravina, já to považuji za docela dobrý nápad. Vyzkouším.Pak třeba mezi kuchyňskými udělátky bude bydlet i obyčejný šutr. ;-)

Pitt 25.02.2020

Už dlouho jsem tu nepotkal něco rozumného. Jen samé bláboly....

Venda 25.02.2020

A opět kritizují jen chlapy,Jsem kuchař(přes 50 let)a nikdy nepomlouvám co jsem nezkusil.A Vy tady jenom žvaníte o čem nemáte ani páru.

DĚDEK 25.02.2020

IDEÁLNÍ JE DRTIT ČESNEK MEZI DVĚMA DLAŽEBNÍMA KOSTKAMA,KTERÉ JSOU ŘÁDNĚ UMYTÉ V MYČCE...NEMÁTE-LI MYČKU TAK JSTE PROSTĚ V PR.....!!!!

Helča 25.02.2020

Taky se mi ten nápad líbí. Vyzkouším a dám vědět. Zrovna si chci udělat česnečk.

Josef 25.02.2020

Pěkná volovina

Milan 25.02.2020

Nechal jsem si poslat o číňana kolébkový lis na česnek ( prostě prohnutý kus masivního nerezového plechu s otvory cca 2-3mm). Funguje perfektně, česněk není rozdrcený úplně na sr....u jak by řekl pan Polreich, rychlé a udržba spočívá v jednoduchém opláchnutí.

eladin 26.02.2020

nejrychlejší loupání je položit stroužek a bacit na něj pěstí přes velký nůž naplocho

Jarda 26.02.2020

Taky mě točí všechny lisy na česnek. Většinou to nefunguje dobře. Česnek leze okolo a stejně je to poměrně na hrubo a o tom čištění ani nemluvím. Nejvíce se mi osvědčilo bílé plastové prkénko s jakýmsi malým rastrem. Na něm česnek nakrájím na slabé plátky a potom na tom rastru jde dobře rozetřít a zvolil si buď na kousky nebo na úplnou až napěněnou kašičku.

Jarda 29.02.2020

Nemůžete sem dát fotku toho trotla co tohle vymyslel s napsal

HonzaZM Jarda 08.02.2023

že jste nedal svoji fotku :-)

Zdeněk 14.08.2020

Za mých školních let maminka drtila česnek v litinovém hmoždíři...na dno trochu soli, na to potřebné množství oloupaných stroužků a "trdlem" rozbít na požadovanou jemnost... 😉

HonzaZM 08.02.2023

Babička česnek (stroužky) škrábala postupně nožem na pastu

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat