Soutěžte s Elnino.cz a oslňte své okolí novou vůní Lanvin Modern Princess

01.02.2018 | Magazín

Valentýn se již blíží, tak proč se nenechat trochu rozmazlovat? I vy se totiž letos můžete stát pro svého miláčka něžnou princeznou, aniž byste na sebe musela obléci honosnou róbu a drahé šperky. Díky online parfumérii Elnino.cz máte nyní jedinečnou příležitost vyhrát a vyzkoušet fenomenální dámskou vůni Lanvin Modern Princess.

Srdce každé ženy zaplesá pro diskrétní, sladce-květinovou vůni s kapkou zeleně. Módní dům Lanvin obohatil svět parfémů o další ze skvostů. Okouzlující dámská vůně Lanvin Modern Princess nesmí chybět na nočním stolku žádné parfémové nadšenkyně. Proč?

Splňte si dětský sen a staňte se princeznou

Sexy květinovou vůni Modern Princess doprovází nekonečná dávka smyslnosti, na které si snadno vybudujete závislost. Chcete, aby po vás partner bez ustání toužil, srdce se mu rozbušilo při jediném pohledu na vás? Těžké vůně nejsou nic pro vás? Pak jste narazili na tu správnou vůni.

Tvůrci Lanvin Modern Princess přesto rozhodně na ničem nešetřili. Jemná vůně je vystavěna na 2 dominantních složkách – květinovém akordu opojného jasmínu s až afrodiziakálním účinkem a specifickém ovocném akordu sladkého červeného jablka, který doplňuje lehce nakyslý červený rybíz. Skvostnou kompozici završuje smyslné bílé pižmo. Celý den se tak můžete nechat unášet na něžné sladké vlně, která je klíčem k srdci vašeho „prince“.

Více informací najdete na www.parfemy-elnino.cz.

Vyhrajte jednu ze 3 parfémovaných vod Lanvin Modern Princess!

Stačí, když odpovíte správně na soutěžní otázku a správnou odpověď společně se svým jménem a adresou zašlete na e-mail redakce@bety.cz. Do předmětu napište "PRINCEZNA".

Otázka:
Jak se jmenuje parfumér, který vytvořil vůni Lanvin Modern Princess?

a) Christine Nagel
b) Christophe Raynaud
c) Christopher Brosius

Správnou odpověď najdete na www.parfemy-elnino.cz.

Soutěž probíhá od 2. do 9. února 2018

Vyhrává 100., 200. a 300. správná odpověď.

Výherci

  • Petra Šmídková, Stříbro
  • Martina Buchtelová, Veselí nad Moravou
  • Iva Opletalová, Hlincová Hora






Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00
20 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:39

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat