Zpříjemněte si úklid. Soutěžte s námi o třásňový mop Vileda Easy Wring and Clean TURBO

01.02.2018 | Magazín

Není nad to mít pomocníka, který za vás vyřeší trable s úklidem. Revoluční mop Easy Wring and Clean TURBO od Viledy je přesně tím, co vaše podlaha potřebuje, aby byla krásně čistá bez toho, abyste se s ní zbytečně trápili. Hrajte s námi o tento nepřekonatelný mop, se kterým vás vytírání bude i bavit!

Třásňový mop s nezvykle velkou hlavicí z mikrovláken efektivně vyčistí vaši podlahu a díky vysoce praktickému ždímacímu pedálu bude hlavice mopu rychle vyždímaná a vy nebudete muset udělat ani jeden pohyb navíc. Stačí jednoduše sešlápnout a Easy Wring and Clean TURBO vyždímá mop do poslední kapky za vás.

Jedinečný pomocník

Vileda pomocník se vyznačuje jedinečnou náhradou, která kombinuje dva druhy třásní: bílé třásně se skládají ze 100% mikrovlákna, které zaručují optimální savost mopu a jsou vynikající na úklid každodenní špíny. Červené třásně jsou vyrobené ze speciálního abrazivního materiálu, který umožnuje vyčistit i tu nejodolnější špínu jedním tahem. Trojúhelníkový tvar hlavice mopu  Easy Wring and Clean TURBO vám zajistí snadný úklid v rozích!

Lehký kbelík mopu Easy Wring and Clean TURBO je vybaven čelním otvorem pro pohodlnější a intuitivní vyprázdnění kbelíku. Chytrý tvar ždímače navíc zabrání vyšplouchnutí vody mimo kýbl. Mop je vybaven i kvalitní teleskopickou tyčí, která má nastavitelnou délku (max. délka je 125 cm).

Easy Wring and Clean TURBO je vhodný na všechny typy tvrdých podlah a k dostání je v běžných sítích hypermarketů/hobby marketů od 949 Kč.

Easy Wring and Clean Turbo získal prestižní ocenění v kategorii úklidových pomůcek: „Volba spotřebitelů – nejlepší novinka 2017“. Produkt získal toto ocenění nejen v České republice, ale také na Slovensku!

Více informací na www.vileda.cz

Hrajte s námi o mop Vileda Easy Wring and Clean TURBO!

Stačí, když správně odpovíte na soutěžní otázku a správnou odpověď zašlete se svým jménem a adresou na e-mail redakce@bety.cz. Do předmětu napište "MOP".

Otázka:

Který výrok o mopu Easy Wring & Clean TURBO od značky Vileda je pravdivý?

a) Není vhodný na všechny typy tvrdých podlah.
b) Součástí balení je kvalitní teleskopická tyč s volitelnou délkou (max. délka tyče 125 cm).
c) Váha prázdného kýble je 3 kg.

Správnou odpověď najděte na shop.vileda.cz

Soutěž probíhá od 10. do 17. února 2018.

Vyhrává 200. správná odpověď.

Výherce

Šárka Bendová, Třebíč







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat