Angelina Jolie přiznala: Máme v manželství problémy

Herečka Angelina Jolie přiznala, že v manželství s Bradem Pittem mají své problémy. Ale nejsou nijak nestandardní a po deseti letech vztahu jim to stále klape. Kdyby tomu tak prý nebylo, nebyli by schopni natočit společně film U moře, který představuje mladý manželský pár s velkými vztahovými problémy.

„Brad a já máme své problémy, ale kdyby se ty postavy jen vzdáleně podobaly našim problémům, nebyli bychom schopni natočit ten film. Je to jen film, který jsem natočila a který se naprosto opírá jen o mou šílenou fantazii. Jako umělci jsme chtěli něco, co nás trochu vytáhne z naší bezpečné zóny. Prostě být surovými herci. Není to zrovna nejbezpečnější nápad. Ale život je krátký,“ prohlásila čtyřicetiletá Angelina v rozhovoru pro magazín Vogue.

S jednapadesátiletým Bradem vychovává čtrnáctiletého Maddoxe, jedenáctiletého Paxe, desetiletou Zaharu, devítiletou Shiloh a sedmiletá dvojčata Knoxe a Vivienne.

Angelinina matka i babička zemřely před padesátými narozeninami na rakovinu prsu a vaječníků. Ona však podstoupila preventivní mastektomii a zbavila se také vaječníků. Aby riziko onemocnění snížila na minimum. A prý se nemůže dočkat, až jí bude padesát a přežije věk matky a babičky.

„Obě ženy v mé rodině, má matka a má babička, začaly umírat po čtyřicítce. Já mám čtyřicet. Nemůžu se dočkat, až mi bude padesát a budu vědět, že jsem to přežila,“ dodala Angelina.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Svíčková na smetaně

(2 hlasů)

Sýrová roláda

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat