Julia Roberts: Mé děti jsou příliš chytré na herectví

Herečka Julia Roberts tvrdí, že její potomci se s největší pravděpodobností nevydají v jejích šlépějích. Tedy že se nestanou velkými hollywoodskými hvězdami. Na to, aby byly herci, jsou prý příliš chytré a velmi je baví studium ve škole. S manželem Dannym Moderem má hvězda filmu Pretty Woman jedenáctiletá dvojčata, dceru Hazel a syna Finna, a osmiletého Henryho.

„Mám doma houslistku, cellistu a trumpetistu. A snaží se zrovna prokousat matematikou páté třídy. To je vše, co je zatím zajímá,“ tvrdí osmačtyřicetiletá hvězda s tím, že potomky showbyznys – aspoň zatím – nevzrušuje.

Julia excelovala po boku Meryl Streep ve filmu Blízko od sebe, ale jinak si v posledních pěti letech dala s herectvím pauzu a rozhodla se být víc matkou a hospodyní.

„Přijďte do mého domu, tam jsem hotová režisérka! ‚Hej, vyčistěte si zuby! Vezmi si uniformu, basketbal je zítra! Vezmi si housle!‘ Jsem jako ředitelka letové kontroly,“ vtipkovala Julia v rozhovoru pro E! News.






Celkem 6 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Srdíčkový koláč

(30 hlasů)

Houby se sazeným vejcem

(22 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat