Drew Barrymore se manžela milovat učila postupem času

Herečka Drew Barrymore přiznala, že se do svého manžela Willa Kopelmana nezamilovala na první pohled. Naopak se ho milovat učila s postupem času. „Trvalo mi nějaký čas, než jsem si uvědomila, že je tím pravým,“ tvrdí dnes hvězda, která se za něj provdala před třemi roky po více než roce randění.

„Chci říct, nikdy jsem se nezamilovala na první pohled. Vždycky totiž stávkovala spousta mých pragmatických stránek. On byl někdo, koho jsem vždy mohla zastihnout na telefonu, někdo, kdo se choval prvotřídně jako člověk, někdo, kdo měl neskutečný plán pro rodinu, který jsem já neměla. A ve stejnou chvíli, co na něm opravdu miluju, je, že ztělesňuje schopnost se rozhodovat a volit. Každý den si prostě zvolí, že bude dobrým člověkem,“ svěřila Drew v rozhovoru pro magazín InStyle.

Čtyřicetiletá herečka klidně také práskne, že její manželství není nijak růžové a že mají s manželem naprosto odlišné „chutě“.

„Museli jsme udělat už mnoho kompromisů a ústupků, ale když dojde na to, jak vyjadřujeme to, co máme a nemáme rádi, jsme oba úplně jiní. Je to opravdu velmi drsné,“ dodala Drew.

Barrymore má s Kopelmanem osmnáctiměsíční Frankie a tříletou Olive.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Kuřecí maso s rýží

(1 hlasů)

Boloňské špagety

(2 hlasů)

Čočková polévka

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

54 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:22
34 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:17
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat