Bekchamovi jsou hodnotnější než samotná královna Alžběta

London School of Marketing počítal a spočítal, kdo ve Spojeném království Velké Británie a Severního Irska má jakou hodnotu. Čísla vyšla velmi zajímavě pro rodinu Davida a Victorie Beckham. Spolu se svými dětmi jsou jako značka ceněni na půl miliardy liber (asi 18,8 miliardy korun), zatímco britská královna Alžběta II. jen na 340 milionů liber (asi 12,6 miliardy korun).

Důvod? Je jich šest a všichni jsou společensky činní přímo či nepřímo. V médiích se objevují nejen čtyřicetiletý bývalý fotbalista David a o rok starší návrhářka Victoria, ale také jejich potomci, šestnáctiletý Brooklyn, třináctiletý Romeo, desetiletý Cruz a čtyřletá Harper.

Společnost Footworks sbírá Davidovy příjmy související s jeho sportovní kariérou, značka Beckham spravuje všechny jejich reklamní smlouvy a podporu, zatímco Beckham Ventures spravuje módní dům Victorie Beckham.

Footworks má hodnotu 150 milionů liber, značka Beckham sedmdesát milionů a Beckham Ventures šedesát milionů. Poslední jmenovaná podle odborníků svou hodnotu letos ztrojnásobí. Krom toho rodina vlastí portfolio cenných nemovitostí. Synové Brooklyn a Romeo se sami věnují vrcholnému modelingu a mají lukrativní smlouvy.

„Značka Beckham se dnes používá k reklamě všeho od vysoké módy přes satelitní televizi až po whisky,“ vysvětlil v rozhovoru pro deník The Star Anton Dominique, hlavní obchodní ředitel London School of Marketing.






Celkem 6 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Kuře na paprice

(4 hlasů)

Kotlety na víně

(3 hlasů)

Italská fazolová polévka

(5 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59
33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat