Cate Blanchett: Nejsem žádná hollywoodská herečka

Cate Blanchett se narodila v Austrálii, působila na řadě světových divadelních scén a natočila osmačtyřicet filmů, z nichž mnohé vznikaly v Evropě. Proto odmítá přijmout označení „hollywoodská herečka“, protože v Hollywoodu nežije a také jen tam netvoří. Ona sama pak toto spojení považuje za jemnou urážku.

„To se o člověku říká totiž tehdy, když vás chtějí trochu urazit,“ svěřila v rozhovoru pro New York Times osmačtyřicetiletá rodačka z Melbourne, která nyní žije s manželem Andrewem Uptonem a jejich dětmi v Sydney. Tam také vede Sydney Theatre Company a nedbá na to, co se o ní píše.

„Naučila jsem se necítit zodpovědná za to, co jiní lidé očekávají, že budu. Myslím, že jsem prošla procesem zrání, jistým způsobem, protože vedení společnosti je veřejná pozice,“ dodala hlavní hrdinka filmu Jasmíniny slzy, za něhož dostala Oscara.






Celkem 4 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:27
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:12
23 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:01

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat