Zesnulá princezna Diana na jedné fotce s dcerou Kate a Williama!

Princezna Diana se potkala s vévodkyní Catherine, svou první snachou a manželkou prvorozeného syna Williama, a také se svou druhou vnučkou princeznou Charlotte. Nad dojemnou fotkou dvou žen a miminka se rozplývá celý svět. Jenže obrázek vznikl pouze fotomontáží. Diana zemřela před osmnácti roky při autonehodě. Kuriózní fotomontáž však baví miliony lidí po celém světě.

Jakmile se objevila na internetu, ihned začala kolovat jím a především sociálními sítěmi. Fotka vznikla zkřížením dvou snímků. Jednak starého pár týdnů a pocházejícího ze křtu princezny Charlotty. Vévodkyně Kate na něm drží dcerku v bílém povijanu v náručí u katedrály. Diana byla do tohoto výjevu vložena z jiného snímku z roku 1997, na němž se sklání v New Yorku nad Matkou Terezou. Tato fotka byla pořízena jen měsíc před smrtí princezny Diany, která zahynula tragicky 30. srpna 1997.

Snímek vytvořila Američanka Mary Kohnke ze státu Milwaukee, která obrázek nahrála na Facebook.

„Jak se to povedlo díky Photoshopu… Ať se to stane virálem na internetu!“ napsala Kohnke ke snímku. A přání se jí splnilo.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat