Gwyneth Paltrow: Močte v dřepu ve sprše!

Herečka Gwyneth Paltrow na svém lifestylovém webu Goop opět rozdávala rady do života. Tentokráte se týkají posilování svalů pánevního dna po porodu. Krom jiného ženám exmanželka rockera Chrise Martina radí, aby močily ve sprše. Mají si tam dřepnout a vyčůrat se pod sebe.

„Zkuste čůrat ve sprše v podřepu. Když dřepíte a močíte, ve srovnání s močením při sezení na míse, automaticky zapojujete svaly pánevního dna a tím je přirozeně protahujete a posilujete,“ uvedla dvaačtyřicetiletá matka dvou dětí na svém webu.

Jedenáctiletou Apple a devítiletého Mosese má s Chrisem Martinem. I když spolu už dva roky intimně nežijí, právě aktivní pohlavní život je další věcí, kterou hollywoodská blondýna ženám doporučuje.

Provozovat sex není jen zábavné, ale je to také nejlepší věc pro tělo, mysl, duši a svaly pánevního dna. Také vám to pomáhá být v přítomném okamžiku. Sex chemicky zvedá náladu a snižuje depresi, orgasmy spouštějí vlnu endorfinů a lidského růstového hormonu, zatímco také snižují hladinu kortizolu. Když budete praktikovat stahy svalů pánevního dna… váš partner to bude milovat!“ dodává Paltrow.






Celkem 4 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Pizza šneci

(2 hlasů)

Pečený losos s chřestem

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

19 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
139 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat