Reklama na krémy nelže. Helen Mirren vypadá tak dobře (FOTO)

Britská Rada pro standardy v reklamě rozhodla, že klip s Helen Mirren propagující krémy francouzského kosmetického gigantu L’Oreal není lživý. Na reklamu přišly stížnosti s tím, že je herečka digitálně upravena a vyhlazena, takže vypadá lépe než ve skutečnosti. Jenže Rada rozhodla, že devětašedesátiletá držitelka Oscara tak skvěle vypadá opravdu a reklama vůbec není zavádějící.

Na tváři představitelky Alžběty II. z filmu Královna je prý v reklamě stále vidět dost vrásek, které má ve skutečném životě. Takže propagace výrobku L‘Oreal Paris Age Perfect zvlhčující krém není zavádějící.

Je to věda, které věřím, že mi pomůže vypadat jako já. Vyživte a hýčkejte svou pleť, ukažte projevům stáří, kdo je tu šéf. Pokročte do dalšího roku bez ostychu. Vypadejte a ciťte se zářivěji. Náš dokonalý věk nastal. Takže, stojíme za to? Víc než kdy jindy,“ láká ke koupi krému Mirrenová.

„Zjistili jsme, že jsou vrásky na tváři paní Mirrenové jasně viditelné v obou reklamních spotech, včetně vrásek na čele a kolem úst,“ uvedla Rada, krom mnoha jiného, ve svém rozhodnutí, že reklamu s Helen nezakáže.






Celkem 3 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Berane, týden 15. pro tebe v roce 2024 znamená úžasnou změnu nálady a energie. Zplanetárního hlediska se Mars, tvůj vládnoucí a pozitivní planeta, pohybuje do tvého znamení na začátku týdne. Toto přináší zvýšený po... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat