Kate Winslet: Bude ze mě zahradnická bohyně!

Herečka Kate Winslet vždycky obdivovala zahradníky a jejím nejoblíbenějším pořadem televize BBC je Gardener’s World. Nedávno dostala roli francouzské krajinářky a zahradnice Sabine De Barra, kterou hraje ve filmu Králova zahradnice. Poprvé tak zabořila ruce do hlíny a vyzkoušela si praktické dovednosti s pěstováním rostlin. A propadla tomu natolik, že se hodlá v soukromí proměnit v zahradnickou bohyni.

Snímek režíruje Katein kolega a kamarád herec Alan Rickman. Winslet tvrdí, že je mu vděčná nejen za úžasnou hereckou příležitost a báječnou spolupráci, ale že se konečně ponořila do oboru, o němž dlouhá léta sní.

Jsem hrdá, že můžu říct, že každou jednu noc během natáčení filmu jsem přišla domů a musela se ponořit do hlíny, protože jsem musela žít životem Sabine i doma. Nemám žádný talent pro zahradničení, abych pravdu řekla. Nejsem v tom dobrá, ale miluju zahrady a moc ráda bych se zahradnicí stala. Během příprav na film jsem strávila spoustu času s úžasnými zahradními architekty a krajináři, což mi nesmírně pomohlo, abych vypadala jako někdo, kdo ví, co dělá, dali mi spoustu základních znalostí o rostlinách. Po natáčení filmu všechny ty nebohé bylinky z květináčů na mém okenním parapetu zamířily rovnou do zahrady, zasadila jsem je správně a dala jim mnohem větší šanci vybojovat si svůj život. Měla jsem zničené prsty, popraskané, pořezané, popíchané, ale takové jsou mé prsty skoro vždy. Nechodím moc na manikúru, protože rukama dělám vše doma,“ prohlásila devětatřicetiletá rodačka z anglického Readingu.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat